«Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» - Το ζεϊμπέκικο του Πολάκη στον Κραουνάκη

«Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» - Το ζεϊμπέκικο του Πολάκη στον Κραουνάκη Facebook Twitter
12

Στο κέντρο Γραμμές όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης διασκέδασε χθες με την παρέα του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 

Είχαν προηγηθεί διαδικτυακές φιλοφρονήσεις του καλλιτέχνη προς τον αναπληρωτή υπουργό και ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε να τις ανταποδώσει.

Ο αναπληρωτής υπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook πλάνα από την βραδιά με τον ίδιο να χορεύει. 

Την πρώτη ανάρτηση, όπου ο καλλιτέχνης ακούγεται να ερμηνεύει το «Αυτή η νύχτα μένει», ο Πολάκης συνόδευσε με την φράση «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις "Γραμμές". ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων». 

Στη δεύτερη ανάρτηση φαίνεται ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός να χορεύει το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου». Ο κ. Πολάκης έγραψε: «Έτσι, για να σκάσουν οι εχθροί μας».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες, σε διαδικτυακό ιστότοπο, είχε μεταφερθεί δήλωση του συνθέτη με την οποία είχε ταχθεί με το μέρος του αναπληρωτή υπουργού. 

«Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ...ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πώς να το πω...»

Ο Κραουνάκης διέψευσε την δήλωση, χωρίς ωστόσο να εκφράσει αρνητικά συναισθήματα απέναντι στον κ. Πολάκη.  

«Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ' αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά», έγραψε στο Facebook. 

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM