Το πιο ενδιαφέρον πράγμα με την ''κουκλάρα σύντροφο του Κατίδη''

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα με την ''κουκλάρα σύντροφο του Κατίδη'' Facebook Twitter
20
Το πιο ενδιαφέρον πράγμα με την ''κουκλάρα σύντροφο του Κατίδη'' Facebook Twitter

Διαβάζουμε  στο ρεπορτάζ "ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ" (και το περνάμε στα γρήγορα):

Στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Posidonio διασκέδασε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης μαζί με την αγαπημένη του. Πρόκειται για ένα νέο πανέμορφο κορίτσι που ακούει στο όνομα Δώρα. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές να διασκεδάζει ευτυχισμένο. Μάλιστα, ο Γιώργος Κατίδης απαθανατίστηκε να ταΐζει τη σύντροφο του στο στόμα. Το ζευγάρι διασκέδαζε με μεγάλη παρέα,ανάμεσα τους ήταν και ο τραγουδιστής Σταν.

 

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα με την ''κουκλάρα σύντροφο του Κατίδη'' Facebook Twitter

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα με την ''κουκλάρα σύντροφο του Κατίδη'' Facebook Twitter

*Η βασική λεπτομέρεια που μας έμεινε απ' το εν λόγω κουτσομπολίστικο ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στο ίντερνετ:

< διαβάζει Lifo και είναι σπουδάστρια Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάνει το μεταπτυχιακό της στη Ρώμη και το κυριότερο: είναι θαυμάστρια της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ , "ακόλουθος" στο blog της!>>

==

 

 

ΥΓ. Εμείς την συμπαθούμε ήδη. Ελπίζουμε να του αλλάξει μυαλά. Όχι στο Posidonio όμως ;-)

 

 

It's Viral
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Το φοβερό πάντως είναι ότι μέσα στο χωνευτήρι του lifestyle ξεπλένονται τέτοια φασιστάκια από τη ναζιστική ιδιότητά τους και ασχολούμαστε με το τι διαβάζει και πού φοιτά η γκομενίτσα τους για αυτήν την περίοδο.Αν και αυτό το δημοσίευμα είναι πταίσμα μπροστά στα αφιερώματα των κουτσομπολίστικων περιοδικών στις γκόμενες του Κασιδιάρη πέρσι το καλοκαίρι και φυσικά, στην Τζωρτζέλα της Μελέτη που αναφωνούσε έκπληκτη "μα πώς τα καταφέρνει με όλη αυτή τη δημοσιότητα;" αφού του είχε πλέξει το εγκώμιο μετά από συνέντευξη που της έδωσε.
H Δώρα είναι από το Λουτράκι, είναι αριστερή, διαβάζει Lifo και είναι σπουδάστρια Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάνει το μεταπτυχιακό της στη Ρώμη και το κυριότερο: είναι θαυμάστρια της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ , "ακόλουθος" στο blog της!XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAA!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!
Επειδή την κοπέλα δεν την ξέρετε, καλύτερα να σας ενημερώσει κάποιος. Καταρχάς, σπουδάζει Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο και στη Ρώμη κάνει Εράσμους, όχι μεταπτυχιακό! Οι υποθέσεις περί "ελαφρόμυαλης φοιτητριουλας" και πολιτικής ιδεολογίας της κοπέλας το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν το επίπεδο σας. Και για να προλάβω το "εσυ γιατί ασχολείσαι ρε φιλε?!", σας απαντώ γιατί είναι φίλη μου και είναι κουραστικό να διαβάζω ηλιθιότητες.
Απο ότι βλέπω το Posidonio είναι κλασσικό μαγαζί που τραγουδάνε τούρκικα ενώ απο κάτω τρώνε μπριζόλες και κοντοσούβλια ή δε βλέπω καλά?Περνάνε και οι 2 το τεστ Ελληνικότητας και καλού γούστου τότε :)
Δεν το έχεις δει, γι' αυτό απορείς ! Να σ' έχω από μια μεριά στο αστικό, να βλέπεις τον αριστεριστή να ψήνει μια φασίστω, η οποία δήλωνε πως "θεωρεί τους Αλβανούς υπανθρώπους " και να την έχει πάρει με το μαλακό γιατί τη ζαχάρωνε ταυτόχρονα !!! Δεν έχεις πιο εμετό ...