ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2019 | 18:34

_

Μερικοί ανθρωποι ειναι τυχερη οσον αφορα της σχεσεις παρεες λες και εχουν χαρισμα.Μερικοί ειναι ατυχη ουτε σχεση μπορουν να κανουν ουτε παρεες και δυστυχως ειναι μονοι οπως και εγω. Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμαι σχεσεις και παρεες ολα θα ηταν καλυτερα. συμπερασμα η ζωη ειναι μονο για τους τυχερους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε κανέναν άνθρωπο δεν έρχονται ουρανοκατέβατες οι σχέσεις και οι φιλίες. Χρειάζεται προσωπική προσπάθεια όχι μόνο για να τις αποκτήσεις, αλλα και για να τις διατηρήσεις. Καλή διάθεση χρειάζεται πάνω απ'ολα και τα υπόλοιπα έρχονται ή τα κανείς να ρθουν!
Την τύχη πρέπει να την βοηθάμε και εμείς λίγο. Με το να κλαιγόμαστε και να ζηλεύουμε τους άλλους, προσπαθούμε ίσως να κατηγορήσουμε την τύχη μας και να αποποιηθούμε των ευθυνών των προσωπικών μας επιλογών. Γιατί δεν οδηγούμαστε σε μια τέτοια κατάσταση μόνο με την κακή τύχη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ