Ο Τζον Τραβόλτα «αποδέχθηκε» την φαλάκρα - Η φωτογραφία που ενθουσίασε τους φανς

Ο Τζον Τραβόλτα «αποδέχθηκε» την φαλάκρα - Η φωτογραφία που ενθουσίασε τους φανς Facebook Twitter
5

Τα μαλλιά του Τζον Τραβόλτα έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού στον παρελθόν, καθώς πολλοί υποστηρίζουν πως εδώ και χρόνια ο διάσημος ηθοποιός φοράει περούκες.

Η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε ο 64χρονος ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram την Πρωτοχρονιά ενισχύει τα συγκεκριμένα σενάρια, αφού για πρώτη φορά εμφανίζεται έχοντας το κεφάλι του εντελώς ξυρισμένο. 

Ο Τζον Τραβόλτα «αποδέχθηκε» την φαλάκρα - Η φωτογραφία που ενθουσίασε τους φανς Facebook Twitter

«Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη χρονιά!», έγραψε ο Τζον Τραβόλτα στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει δίπλα στην κόρη του, Έλα, κρατώντας ένα μαρτίνι. 

Βέβαια θα μπορούσε το νέο στιλ στα μαλλιά να ήρθε στο πλαίσιο ενός καινούργιου ρόλου, αφού στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο όταν υποδύθηκε έναν μυστικό πράκτορα το 2010 στην ταινία «From Paris With Love». 

Όπως και να έχει, το φαλακρό κεφάλι του ηθοποιού ενθουσίασε τους θαυμαστές του που κατέκλυσαν με θετικά σχόλια την ανάρτηση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I hope everyone had a great New Year!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta) στις

It's Viral
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ακόμα και να μην την αποδεχόταν που είναι το πρόβλημα; Όπως μια γυναίκα δεν αποδέχεται τη φυσική της ομορφιά και βάφεται, έτσι και οι άντρες θέλουν να κάνουν παρόμοια πράγματα για να αισθάνονται ωραίοι. Τι σεξισμός κι αυτός πια!
Σοβαρά τώρα;; Και αυτό σεξισμός είναι;;.. ..σε λίγο, όπως τόσο πολύ τα έχετε μπερδέψει, και οι γαργάρες με αλατόνερο, σεξισμός θα θεωρείται... Για συνέλθετε λιγάκι λέω. Για ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!Από την άλλη, η φαλάκρα για τους άντρες, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, σε ατομικό επίπεδο, θεωρείται μεγάλο μειονέκτημα, κάτι, απολύτως σεβαστό, παρότι είναι στη φύση του άντρα η φαλάκρα. Αντίστοιχα όπως η κυτταρίτιδα για τις γυναίκες.Όσο αφορά το γυναικείο μακιγιάζ δεν αποτελεί άρνηση της φυσικής παρουσίας της και εμφάνισης, αλλά για τακτική καλλωπισμού, και τονισμού της (δεν αναφέρομαι σε ακραίες καταστάσεις), κάτι που είναι, επίσης, στην γυναικεία φύση από την αρχή της δημιουργίας της.Οσο αφορά τον αγαπητό ηθοποιό (εκτός των ποσωπικών του επιλογών και ανασφαλειών), με ξεχνάμε πως στον χώρο του θεάματος, αμεσα και έμμεσα, ασκείται τεράστια πίεση στους καλλιτέχνες ώστε να διατυρούνται συγκεκριμένα πρώτυπα εμφάνισης, μονίμως θελκτικά, «όμορφα» και νέα. Σχεδόν, απαγορεύεται η γήρανση και τα σημάδια αυτής...
Για ηρέμησε λίγο άνθρωπέ μου. Που γράφεις και με κεφαλαία. Φυσικά και είναι σεξισμός και φυσικά και είναι παρόμοιο με το μακιγιάζ. Η περούκα όπως και το μακιγιάζ είναι προσπάθεια καλλωπισμού. Γιατί λοιπόν δαιμονοποιείται το ένα και όχι το άλλο; Συνιστώ ξανά ΗΡΕΜΙΑ!!!
@Στο Μ.Ν.Ι.Μ. 10.1.2019 | 14:40 Εσύ κοίτα να συνέλθεις που θα μου πεις ότι γράφω και με κεφαλαία!...Που έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας - κοινώς, που τα έχετε περιλάβει όλα στον σεξισμό και ανάθεμα εάν γνωρίζετε τι σημαίνει και πότε συμβαίνει ο σεξισμός, το αγνό φλερτ, η φιλοφρόνηση, η κολακεία και πάει λέγοντας...ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο *ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;;;;;;;*(Πήγαινε να μάθεις τη σημαίνει και τι είναι σεξισμός.)Επίσης, πήγαινε να πεις στους καρκινοπαθείς που έχοντας χάσει τα μαλλιά τους λόγω θεραπειών, φορώντας περούκες (ή αντικαθιστώντας τα πεσμένα φρύδια τους με μολύβι-μακιγιάζ), πως δεν αποδέχονται την φυσική τους ομορφιά...!..κατά τ΄άλλα το nick name που διάλεξες ("Στο Μ.Ν.Ι.Μ"), το σκέφτηκες καλά;;;.....