Απεργία την Πρωτομαγιά

My Style Rocks: Η καινούργια είναι η Νίνα Παπαϊωάννου, κληρονόμος, 50+ και κάνει θραύση στο Twitter

My Style Rocks: Η καινούργια είναι η Νίνα Παπαϊωάννου, κληρονόμος, 50+ και κάνει θραύση στο Twitter Facebook Twitter
1

Και να τα Chanel και να τα Hermes ξαφνικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο My Style Rocks. Μια καινούργια μπήκε στο παιχνίδι και κάνει χαμό.

Η Νίνα γράφουν πως είναι γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας. Το επίθετό της: Παπαϊωάννου - aka κληρονόμος και επιχειρηματίας της Fiat-Παπαϊωάννου.

Για την κυρία Νίνα διαβάζουμε πως εκτός του ότι αγαπά την μόδα, διατηρεί το δικό της blog.

Επίσης είναι μητέρα δύο παιδιών, 28 και 27 χρόνων.

 
 

Έχει και δικό της μπλογκ από το οποία καθημερινά μας ενημερώνει τι φοράει στοπ παιχνίδι: Maison Martin Margiella, Vintage παλτό Chanel, vintage ζώνη Chanel, τσάντα Chloe και κάτι Zara για το ξεκάρφωμα έπαιξαν για αρχή.


«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», δήλωσε για τη συμμετοχή της.

Και φυσικά κάποιοι τη λάτρεψαν και κάποιοι τη μίσησαν από την πρώτη μέρα....

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Good autumn ? vibes !!! @mgemi ♥️ ?♥️#liketkit http://liketk.it/2xfJ3 @liketoknow.it #LTKeurope #LTKfit #LTKhome #LTKshoecrush #LTKunder100 #LTKstyletip #over50style #midlifestyle #sandals #greekblogger #greekbloggerstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Papaioannou (@trendsurvivor) στις

It's Viral
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μου αρέσει που οι κριτές της εκπομπής ζητούν συνεχώς προτάσεις προσιτές προς τη μέση Ελληνίδα. Διότι εμένα που με χάνετε που με βρίσκετε στον οίκο Hermes είμαι για μια τσάντα, ένα κάτι, και στα ρεπό μου πετάγομαι και μέχρι τον οίκο Chanel για ένα συνολάκι. Διότι οι κληρονόμοι περιμένουν από το My Style Rocks να ντυθούν. Δεν έχουν προσωπικό στυλίστα/ες...