Γιώργος Μαυρίδης: Ανέβασα φωτογραφία κι είπαν ξεπουλάει τη σχέση του! Άντε στο διάολο όλοι μαζί..

Γιώργος Μαυρίδης: Ανέβασα φωτογραφία κι είπαν ξεπουλάει τη σχέση του! Άντε στο διάολο όλοι μαζί.. Facebook Twitter
1

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης, που μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Νικολέτα Ράλλη ενώ περίεργη τροπή είχε η φάρσα που του έκαναν, η οποία λίγο έλειψε να τον φέρει τελείως εκτός ελέγχου.

Κληθείς να σχολιάσει την φωτογραφία του είχε δημοσιεύσει στο Instagram από τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους, με λεζάντα «Η μία στο εκατομμύριο», κι η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «επισημοποίησε» την σχέση τους στο κοινό, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: 

«Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. "Είναι, δεν είναι μαζί, είναι στημένο, δεν είναι...". Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα με ποια κοπέλα ήμουν. Όταν με ρωτούσαν έκανα χαβαλέ κι έλεγα, "είμαι καλά". Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, μόνο με τον σκύλο... Με το που μαθαίνεται κάτι, "στημένο είναι", δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, "ξεπουλάει τη σχέση του". Ε, άντε στο διάολο όλοι μαζί, άντε κάντε μας τη χάρη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

View this post on Instagram

"Η Μια στο Εκατομμύριο"

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

Σχετικά με την Νικολέτα Ράλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχθηκε πως πριν την γνωρίσει το καλοκαίρι στο πλατό μιας εκπομπής, δεν είχε ιδέα ποια είναι. «Όταν της το λέω μου πετάει κατσαρόλες. Δεν είχα ιδέα ποια είναι. Όταν την είδα είπα "Παναγίτσα μου"», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Η εκπομπή The 2night Show έχει εισάγει μια νέα ενότητα με φάρσες, οπότε αποφάσισαν να κάνουν μία και στον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης περίμενε στο καμαρίνι και ξαφνικά μια κοπέλα μπήκε μέσα ζητώντας του βοήθεια. Από πίσω ακολούθησε ο υποτιθέμενος σύντροφός της, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο Μαυρίδης μπήκε στη μέση και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ωστόσο, και ο ίδιος άρχισε να νευριάζει. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά ευτυχώς οι δύο ηθοποιοί έφυγαν από το δωμάτιο, πριν ξεσπάσει καβγάς. 

Δείτε το βίντεο:

 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια