Βίγκαν εναντίον Μπέργκερ - Ακτιβιστές κάνουν έφοδο στο Burger Festival στην Αθήνα

Βίγκαν εναντίον Μπέργκερ - Ακτιβιστές κάνουν έφοδο στο Burger Festival στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτογραφία από zougla.gr
31

Ομάδα vegan ακτιβιστών της Direct Action Everywhere - Athens διοργανώνει σειρά δράσεων κατά της κρεατοφαγίας στο Burger Festival στην Αθήνα.

Την Παρασκευή έγινε η πρώτη «έφοδος» στο χώρο του φεστιβάλ με ακτιβιστές να σηκώνουν πανό και σκληρές εικόνες κακομεταχείρισης ζώων ενώ φώναξαν και συνθήματα.

Οι ακτιβιστές απομακρύνθηκαν από άνδρες της ασφάλειας του φεστιβάλ ενώ καταγγέλλουν βία κατά τη διαδικασία.

Με σύνθημα «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ» αναφέρουν:

«Διεκδικώντας έναν κόσμο δίκαιο για όλους,απαλλαγμένο από την βία, την εκμετάλλευση και τον θάνατο, έναν κόσμο στον οποίο κάθε ζώο θα ζει ελεύθερο και ευτυχισμένο, η direct action everywhere διοργανώνει τριήμερη δράση σε χώρο όπου προάγεται η κατανάλωση ζώων και διαφημίζονται ανάλογα προϊόντα. Οι λεπτομέρειες, καθώς και ο ακριβής τόπος όπου θα λάβει χώρα το συμβάν, θα ανακοινωθεί μόνο στους συμμετέχοντες», αναφέρει η σελίδα τους το Facebook στην οποία μεταξύ άλλων ανακοινώνεται πως θα γίνει καποια δράση και σήμερα, Κυριακή.

Ελλάδα
31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM