ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

To μοντέλο που ήταν έγκυος στο σόου της Ριάνα έφυγε με ασθενοφόρο για να γεννήσει

To μοντέλο που ήταν έγκυος στο σόου της Ριάνα έφυγε με ασθενοφόρο για να γεννήσει Facebook Twitter
Getty Images
1

Το σόου για τα εσώρουχα Savage x Fenty της Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης συζητήθηκε πολύ, όχι μόνο για τη συλλογή αλλά και για την επιλογή της να χρησιμοποιήσει δύο μοντέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μάλιστα η μία από αυτές γέννησε αμέσως μετά την επίδειξη. 

Η Slick Woods, που ήταν το ένα από τα δύο μοντέλα, είναι πολύ καλή φίλη και «μούσα», όπως λένε, της τραγουδίστριας.

Το γνωστό μοντέλο, που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Ιούλιο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη με καλυμμένες μόνο τις θηλές του στήθους της, φορώντας ένα ευφάνταστο εσώρουχο, ψηλές κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. 

To μοντέλο που ήταν έγκυος στο σόου της Ριάνα έφυγε με ασθενοφόρο για να γεννήσει Facebook Twitter

Το αξιοσημείωτο είναι πως αμέσως μετά την πασαρέλα, το 22χρονο μοντέλο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Η Slick Woods έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, του οποίου ο πατέρας είναι το μοντέλο Adonis Bosso. 

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν πως το τάιμινγκ της Slick δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αφού η ιδιαίτερη εμφάνισή της, ούσα ετοιμόγεννη όπως αποδείχθηκε, στο σόου της Rihanna, εκτόξευσε μέσα σε ένα βράδυ την φήμη της. Το ίδιο συνέβη και με τους followers της στο Instagram που επίσης εκτοξεύθηκαν μετά την επίδειξη- αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τους 700.000 ακολούθους- ενώ το όνομά της ήταν στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο ίντερνετ εκείνο το βράδυ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Category: baby bump ultra-lit glow!✨ Congrats to our sis @slickwoods and baby Saphir who both killed it in #DIAMONDBOMB ?✨all the way down the #NYFW @savagexfenty runway!!??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@badgalriri turned Brooklyn into the Garden of Eden and shut down #NYFW18. She unveiled her new #SavageXFW18 from her @savagexfenty || @slickwoods . . . Turn on your notification for more updates on fashion and style ________________________________________ www.fashionpivot.com ________________________________________ #fashionpivot #fashiontalents #fashionblogger #fashioninitiative #fashionnews #fashionable #fashionbombdaily #newyorkfashionweek #newyorkfashionweek2018 #newyorkfashion #newyorkfashionweek18 #nyfw18 #nyfw2018 #SlickWoods #Rihanna #SavagexFenty #Savage #JoanSmalls #BellaHadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashionpivot (@fashionpivot) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@slickwoods @savagexfenty fw18 #SavagexFW18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMAGES MATTER. (@bfa) στις


Η Slick Woods έγινε γνωστή πριν δύο χρόνια όταν εργάστηκε ως μοντέλο για τον Marc Jacobs. Η Rihanna της ζήτησε να ποζάρει για την συλλογή εσωρούχων της στο πλαίσιο της επιθυμίας της να εμπνεύσει τις γυναίκες μέσα από τα σχέδιά της. 

«Οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν εσώρουχα για τον εαυτό τους. Ελπίζω μόνο να εμπνεύσω αυτοπεποίθηση και δύναμη παρουσιάζοντας εσώρουχα υπό μια άλλη οπτική. Δεν χρειάζεται να κολλάς σε μια προσωπικότητα με τα εσώρουχα, έχει πλάκα να πειραματίζεσαι. Μπορείς να είναι γλυκιά και παιχνιδιάρα τη μια εβδομάδα και "μαύρη χήρα" την επόμενη. Με τα εσώρουχα μπορείς να ρισκάρεις. Θέλω ο κόσμος να φοράει τα Savage x Fenty και να σκέφτεται "Είμαι μια κακιά σκύλα. Θέλω οι γυναίκες να ορίζουν την ομορφιά τους», είπε η Rihanna στη Vogue σχετικά με τη συλλογή της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#SavageXFW18 Savage × Fenty F/W 2018 Model: #JaninaThompson _______________________________ #NYFW #SavageXFenty #FentyBeauty #FentyArmy #Aesthetic #Beauty #Diversity #Lingerie #Womanhood #Style #Fashion #fashionarmies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fashion (@fashionarmies) στις

Η Slick, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Simone Thompson, είναι το πρόσωπο της σειράς ρούχων και καλλυντικών Fenty της Rihanna κι έχει ποζάρει για την ιταλική, την ιαπωνική και την αμερικανική Vogue. Αυτοχαρακτηρίζεται «μετενσάρκωση του Tupac» και έχει μιλήσει ανοιχτά για τον κάποτε εθισμό της στα ναρκωτικά και τον καιρό που ήταν άστεγη. Σε ηλικία 19 ετών ζούσε στους δρόμους, όταν την ανακάλυψε ο Ash Stymest, μοντέλο από τη Βρετανία, που την βοήθησε να μπει στη βιομηχανία της μόδας. 

 
Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM