Γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ διέρρευσαν στο διαδίκτυο - Ο φωτογράφος καταγγέλλει κλοπή

Γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ διέρρευσαν στο διαδίκτυο - Ο φωτογράφος καταγγέλλει κλοπή Facebook Twitter
3

Εδώ και λίγες ώρες, γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και ειδικά το Twitter. 

Οι εικόνες προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και έγιναν αναπαραγωγή ακόμη και από μίντια με δημοσιεύματα.

Όμως λίγο αργότερα, άρχισαν να αφαιρούνται καθώς είναι αποτέλεσμα κλοπής. Φυσικά στα social media ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει και οι εικόνες είναι στα Νο1 θέματα.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Russell James και φέρονται να είναι μέρος του βιβλίου «Angels» που όμως ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

Αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμη, είναι αν οι συγκεκριμένες εικόνες είναι μέρος όσων έχουν επιλεγεί για δημοσίευση ή αν διέρρευσαν από αρχείο που δεν προοριζόταν καν να γίνει δημόσιο.

Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε οι εικόνες θα κάνουν μεγάλο buzz όταν νόμιμα κυκλοφορήσουν, καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν και αρκετά full frontal, αλλά και με μια με το μοντέλο να ποζάρει γυμνό πάνω σε άλογο.

Όμως ο φωτογράφος για τη ώρα καταγγέλλει κλοπή και απειλεί με νομικά μέτρα.

Το μοντέλο δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια δήλωση σχετικά και δεν είναι γνωστό αν αυτή η διαρροή είναι μεμονωμένη ή αν είμαστε προ των πυλών ενός μεγαλύτερου ψηφιακού σκανδάλου.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ξεχασμένος Σαγκάλ βγήκε από το τελωνείο ύστερα από 20 χρόνια

Πολιτισμός / Ένας ξεχασμένος Σαγκάλ βγήκε από το τελωνείο ύστερα από 20 χρόνια

Το χαρακτικό «L’Acrobate au violon» είχε κατασχεθεί στα γαλλοελβετικά σύνορα και έμεινε για χρόνια σε αποθήκη τελωνείου. Τώρα δωρίζεται στη Μπεζανσόν και γίνεται ο πρώτος Σαγκάλ του μουσείου της.
THE LIFO TEAM
Το Booker ανακοίνωσε τη μακρά λίστα του και φέτος δείχνει να θέλει ρίσκο

Πολιτισμός / Το Booker ανακοίνωσε τη μακρά λίστα του και φέτος δείχνει να θέλει ρίσκο

Ο Μάρλον Τζέιμς και ο Ντάγκλας Στιούαρτ επιστρέφουν στη μακρά λίστα του Booker, αλλά η έκπληξη βρίσκεται αλλού: κουίρ ιστορίες, δυστοπίες, παραλογισμός και μια επιτροπή με Μέρι Μπιρντ και Τζάρβις Κόκερ.
THE LIFO TEAM
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Καλύμνου αποκτά ξανά ζωή

Το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στη διάσωση του Αρχοντικού Βουβάλη - «Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της νεοκλασικής νησιώτικης αστικής αρχιτεκτονικής, που ήκμασε, στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το London Trans+ Pride γέμισε το Λονδίνο με τρυφερότητα και αντίσταση

Πολιτισμός / Το London Trans+ Pride γέμισε το Λονδίνο με τρυφερότητα και αντίσταση

Στο London Trans+ Pride, περίπου 150.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε μια Βρετανία που γίνεται όλο και πιο εχθρική για τα τρανς δικαιώματα. Δεν ήταν μόνο πορεία διαμαρτυρίας αλλά και μια μαζική πράξη τρυφερότητας, ορατότητας και επιμονής.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Γκούντερ φον Χάγκενς, ο άνθρωπος που έκανε το πτώμα μουσειακό θέαμα

Πολιτισμός / Πέθανε ο Γκούντερ φον Χάγκενς, ο άνθρωπος που έκανε το πτώμα μουσειακό θέαμα

Ο δημιουργός του Body Worlds και της πλαστινοποίησης πέθανε στα 81 του. Ήθελε και το δικό του σώμα να διατηρηθεί μετά τον θάνατό του όπως τα σώματα που έβαλε σε μουσεία, εκθέσεις και ηθικές διαμάχες σε όλο τον κόσμο.
THE LIFO TEAM
 Τι θα είχε συμβεί αν η Μονρόε είχε προλάβει να γεράσει;

Πολιτισμός / Τι θα είχε συμβεί αν η Μέριλιν Μονρόε είχε προλάβει να γεράσει;

Η Ντακότα Τζόνσον και η Έλεν Μπέρστιν παίζουν δύο εκδοχές της Μέριλιν Μονρόε στο 17λεπτο «Flesh Impact» της Μάγκι Τζίλενχαλ, που θα παρουσιαστεί στη Βενετία τη χρονιά των 100 χρόνων από τη γέννησή της.
THE LIFO TEAM
Το ναυάγιο της Βαλτικής με τη σαμπάνια, τους μετεωρίτες και τα δώρα για τον τσάρο

Πολιτισμός / Το ναυάγιο της Βαλτικής με τη σαμπάνια, τους μετεωρίτες και τα δώρα για τον τσάρο

Νέα έρευνα συνδέει ναυάγιο στη Βαλτική με δώρα που ίσως προορίζονταν για τον τσάρο Αλέξανδρο Β΄, αμέσως μετά τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Η χαμένη διπλωματία της Ευρώπης, μέσα σε ένα φορτίο πολυτέλειας στον βυθό.
THE LIFO TEAM