Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα

Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα Facebook Twitter
19

Μαθητής της Τρίτης Λυκείου σε σχολείο των Χανίων απευθύνεται με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα για να του απευθύνει το ερώτημα γιατί δεν ακολουθεί αυτό που ο μαθητής διδάσκεται στις «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», μάθημα το οποίο θα δώσει  σε λίγο καιρό μαθητής στις Πανελλαδικές εξετάσεις.  

Ο Αλέξανδρος μαθητής στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων αναφέρει ότι στο βιβλίο, σε μια παράγραφο, στην τελευταία σελίδα της εξεταστέας ύλης που διδάσκεται στα σχολεία αναφέρεται ότι όταν υπάρχει ύφεση στην οικονομία το κράτος θα πρέπει να στοχεύσει σε ελλειμματικό προϋπολογισμό και αύξηση των δαπανών ώστε να αυξηθεί το εισόδημα και να δοθεί ώθηση στην οικονομία για να βγει από την ύφεση.

Το γράμμα που δημοσιεύει το flashnews.gr:

Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα Facebook Twitter
Μαθητής κάνει μάθημα στον καθηγητή Στουρνάρα Facebook Twitter
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM