ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μύκονος: Σαουδάραβας πρίγκιπας καταγγέλλει κλοπή μαμούθ - Του έκλεψαν από τη βίλα κοσμήματα 1,2 εκατ. $

Μύκονος: Σαουδάραβας πρίγκιπας καταγγέλλει κλοπή μαμούθ - Του έκλεψαν από τη βίλα κοσμήματα 1,2 εκατ. $ Facebook Twitter
1

Κλοπή-μαμούθ φέρεται να σημειώθηκε στη Μύκονο, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον καταγγέλλει το θύμα που είναι πρίγκιπας από τη Σαουδική Αραβία.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για λεία που φτάνει τα 1,2 εκατ. δολάρια και όλα τα κλοπιμαία ήταν κοσμήματα τεράστιας αξίας.

Ο Σαουδάραβας διέμενε σε βίλα στην περιοχή του Καλαφάτη από τις 15 Αυγούστου και η κλοπή σημειώθηκε λίγο πριν φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αναφέρουν πως στην κατάθεσή του υποστηρίζει ότι η διάρρηξη έγινε από  μπαλκονόπορτα στην βίλα και πως ο δράστης έφυγε με  3 βαλίτσες γεμάτες κοσμήματα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι αποσκευές περιείχαν 60 ρολόγια χειρός, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα και δαχτυλίδια με διαμάντια.

Εντύπωση προκαλεί πάντως στις αρχές το γεγονός πως η βίλα ήταν καλά φυλασσόμενη καθώς αναφέρεται πως ο πρίγκιπας συνοδευόταν από 15 άνδρες της κρατικής ασφάλειας ενώ και εταιρεία σεκιούριτι είχε αναλάβει την φύλαξή του. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γιατί είχε μαζί τόσα πολλά και τόσο μεγάλης αξίας κοσμήματα.

Η υπόθεση διερευνάται.

Ελλάδα
1

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΒΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Δημήτρης Λιγνάδης: Ξανά σε δίκη για τους βιασμούς τριών ανηλίκων

Πρωτοδίκως, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή για δύο βιασμούς 17χρονων το 2015, ενώ είχε αθωωθεί για δύο ακόμη υποθέσεις
THE LIFO TEAM