Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
11

Τη χώρα των Βάσκων επέλεξαν για να τελέσουν τον γάμο τους ο 51χρονος σταρ του γαλλικού κινηματογράφου  Βενσάν Κασέλ και η 21χρονη Τίνα Κιουνάκι, μοντέλο, επισημοποιώντας την σχέση τους που κρατά μόλις δύο χρόνια.

Το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία, μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP.

Φορώντας λευκό κουστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά, ο γαμπρός υποδέχθηκε τη μέλλουσα γυναίκα του η οποία έφθασε στο δημαρχείο με μία μαύρη Μπέντλεϊ.

Η νύφη φορούσε μακρύ άσπρο τούλι στα κατσαρά ανέμελα μαλλιά της, ενώ το στράπλες νυφικό της είχε ένα ντεκολτέ σε σχήμα ορχιδέας.

Την τελετή παρακολούθησαν εκατό περίπου προσκαλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο Ζιλ Λελούς, ο Ελί Σεμούν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter

Το ζεύγος είχε επιβεβαιώσει την πρόθεση του να παντρευτεί σε πρόσφατη συνέντευξη στο Vanity Fair.

«Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι» είπε o Κασέλ  και πρόσθεσε: «Μετά το χωρισμό από την Μόνικα δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα, αφού είχα ήδη παντρευτεί και κάνει παιδιά. Μετά από λίγο όμως συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Η Τια είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς» είχε πει ο Κασέλ

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter

Η Κιουνάκι από την πλευρά της είπε ότι ο Κασέλ είναι έτοιμος να γίνει για τρίτη φορά πατέρας, ενώ για την πρόταση γάμου ανέφερε: «Όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ, πριν μερικούς μήνες, με εξέπληξε. Δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ ξανά πριν. Δεν απάντησα αμέσως, γιατί δεν το περίμενα...».

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια φωτογραφία γάμου οδήγησε στην επιστροφή ενός αρχαίου αγγείου στη Σικελία

Πολιτισμός / Πώς μια φωτογραφία γάμου αποκάλυψε την ύποπτη ιστορία ενός αρχαίου αγγείου 2.300 ετών

Ένας γάμος ζωγραφισμένος σε αρχαία πυξίδα και ένας άλλος φωτογραφημένος στη δεκαετία του 1970 συνδέονται με την επιστροφή μιας σπάνιας αρχαιότητας από την Ολλανδία στην Ιταλία.
THE LIFO TEAM
Η χαμένη «Βίβλος» του Μουρνάου αποκαλύπτει τα μυστικά του «Φάουστ» 100 χρόνια μετά

Πολιτισμός / Η χαμένη «Βίβλος» του «Φάουστ»: Πώς δημιουργήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα του βωβού σινεμά

Ένα βιβλίο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα του 1926 έκρυβε εκατοντάδες φωτογραφίες, σχέδια και τεχνικά μυστικά. Έναν αιώνα αργότερα, η πρώτη πλήρης έκδοσή του αποκαλύπτει πώς δημιουργήθηκαν οι εικόνες του θρυλικού φιλμ.
THE LIFO TEAM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ THE BATMAN ΙΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΥΣΗ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον για τα γυρίσματα του «The Batman ΙΙ»: «Θα κάνουμε μια μικρή παύση και μετά θα βρούμε τη λύση»

Ο Ματ Ριβς, ο οποίος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας, χρειάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από την παραγωγή για «οικογενειακό ζήτημα»
THE LIFO TEAM
Το αεροπλάνο της Αμέλια Έρχαρτ ή ένα πεσμένο δέντρο; Η νέα αποστολή έφτασε στο νησί

Πολιτισμός / Αμέλια Έρχαρτ: Νέα αποστολή αναζητά το χαμένο αεροπλάνο της 89 χρόνια μετά

Δεκαεπτά μέλη μιας ερευνητικής αποστολής βρίσκονται σε απομονωμένη ατόλη του Ειρηνικού. Μια δορυφορική εικόνα αναζωπύρωσε τις ελπίδες ότι θα λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά όλα τα πορτρέτα του Γιαν βαν Άικ μαζί σε μια μεγάλη έκθεση στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά όλα τα πορτρέτα του Γιαν βαν Άικ μαζί σε μια μεγάλη έκθεση στο Λονδίνο

Η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου συγκεντρώνει τα εννέα γνωστά ζωγραφικά πορτρέτα του Φλαμανδού δημιουργού και το μοναδικό σωζόμενο σχέδιό του, σε μια ιστορική έκθεση με έργα που σπάνια εγκαταλείπουν τα μουσεία τους.
THE LIFO TEAM
Οι τελευταίες ανθισμένες καστανιές του Βαν Γκογκ επιστρέφουν στο φως πριν από μια ιστορική δημοπρασία

Πολιτισμός / Εκατοντάδες άνθρωποι στην ουρά για έναν Βαν Γκογκ που δεν είχε εκτεθεί εδώ και 62 χρόνια

Οι «Ανθισμένες καστανιές», που ζωγράφισε ο Βαν Γκογκ λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, παρουσιάζονται στο Χονγκ Κονγκ για πρώτη φορά από το 1964. Τον Νοέμβριο ο πίνακας δημοπρατείται με εκτίμηση 180 εκατ. δολαρίων.
THE LIFO TEAM
Ο Τρούμαν Καπότε χάρισε το πορτρέτο της νιότης του. Τώρα βγαίνει σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ο Τρούμαν Καπότε χάρισε το πορτρέτο της νιότης του. Τώρα βγαίνει σε δημοπρασία

Μια κάρτα στον σύντροφό του, μια γάτα που σώθηκε στην Πάρο και δεκάδες προσωπικά ενθύμια αποκαλύπτουν τον ιδιωτικό κόσμο του συγγραφέα, λίγο πριν από μια μεγάλη δημοπρασία.
THE LIFO TEAM
Το Αγόρι με τα Γαλάζια Μάτια

Πολιτισμός / Ο Θανάσης Νεοφώτιστος αποσύρει την ταινία του από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. αποσύρει από το 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την ταινία «Το Αγόρι με τα Γαλάζια Μάτια» μετά από επιθυμία του σκηνοθέτη της.
THE LIFO TEAM
Μια αράχνη με αρβύλες και ένα άλλο ίντερνετ: Ο Τεό Τριανταφυλλίδης στη Frieze του Λονδίνου

Πολιτισμός / Ο Τεό Τριανταφυλλίδης φέρνει μια γιγάντια αράχνη με αρβύλες στη Frieze London

Ο νικητής του Frieze London Artist Award Τεό Τριανταφυλλίδης, παρουσιάζει από τις 14 Οκτωβρίου μια εγκατάσταση που ενώνει τη γλυπτική, την τεχνητή νοημοσύνη και το παιχνίδι, αναζητώντας έναν άλλο τρόπο να συνυπάρχουμε στο διαδίκτυο.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ