Πατούλης: H Δούρου έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις πλημμύρες στο Μαρούσι και την υπόλοιπη Αττική

Πατούλης: H Δούρου έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις πλημμύρες στο Μαρούσι και την υπόλοιπη Αττική Facebook Twitter
2

Ευθύνες στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, επιρρίπτει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, για τις πλημμύρες που έπληξαν το Μαρούσι και την υπόλοιπη Αττική τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, την αποκλειστική ευθύνη για τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την πόλη του Αμαρουσίου, αλλά και την υπόλοιπη Αττική, έχει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ο κ. Πατούλης την κατηγορεί ότι κρύβεται και σιωπά, ενώ την ρωτά ποιο είναι το σχέδιο της Περιφέρειας, με χρονοδιάγραμμα, για να μην επαναληφθούν φαινόμενα σαν τα χθεσινά στο Νοσοκομείο Σωτηρία, το Χαλάνδρι και αλλού.

Επίσης ζητεί να μάθει ποιος είναι ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανατολικής Αττικής και ιδιαίτερα για τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και πότε θα ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα στη Μάνδρα κλπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM