H 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου - Η πιο πωρωμένη θαυμάστρια του Σώρρα

H 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου - Η πιο πωρωμένη θαυμάστρια του Σώρρα Facebook Twitter
6

Ο Σώρρας είναι στη φυλακή αλλά έξω οι πιστοί του επιμένουν να τον βλέπουν ως Σωτήρα και αρνούνται τον χαρακτηρισμό απατεώνας.

Κοινωνιολογικά έχει σίγουρα ενδιαφέρον η περίπτωση των ανθρώπων αυτών, αν και δεν είναι οι μόνες τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα...

Μια 20χρονη φοιτήτρια μουσικής από την Κύπρο εμφανίζεται ως το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες στα σποτ της Ελλήνων Συνέλευσις και έχει γίνει viral με την εμφάνισή της στις διαδηλώσεις υπέρ του Αρτέμη.

Ονομάζεται Νικολέτα Σαββίδου και όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά δίνει και συνεντεύξεις.

Ακολουθεί το (χάος) απόσπασμα από το protothema. gr που μίλησε μαζί της...

H 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου - Η πιο πωρωμένη θαυμάστρια του Σώρρα Facebook Twitter

«Πώς είναι δυνατόν να έχουν συλλάβει κάποιον που το μόνο που ζητά είναι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι στην Ελλάδα και παγκοσμίως; Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;», αναρωτιέται η ίδια στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στις αρχές της εβδομάδας και στο οποίο μιλάει όχι στα ελληνικά, αλλά στα αγγλικά.

«Υπάρχουν Έλληνες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό αλλά δεν μιλάνε ελληνικά. Έπρεπε λοιπόν το μήνυμα να φτάσει παντού, για αυτό μίλησα στα αγγλικά. Όπως έχω αναφέρει και στο διαδικτυακό μου βίντεο, η πρόσφατη φυλάκιση του κ.Αρτέμη Σώρρα είναι μια καθαρά πολιτική προπαγάνδα και δίωξη, βασισμένη σε πολιτικό, νομικό, και δικαστικό πραξικόπημα».

Η ίδια εξηγεί γιατί αποφάσισε να «βγει μπροστά»:

«Ήταν δική μου επιλογή να φτιάξω αυτά τα βίντεο, για να δημοσιοποιήσω τις αλήθειες που κάποιοι μας κρύβουν. Πρέπει οι νέοι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Έχω ακολουθήσει τον μονόδρομο της Ελλήνων Συνέλευσης γιατί είναι η μόνη λεωφόρος σε αυτό το σάπιο, σαθρό, άδικο, παράφωνο, παράφυση, καπηλευτικό καθεστωτικό σύστημα. Όσο και να προσπαθούν οι κρατικοί και οι παγκόσμιοι θεσμοί να λυγίσουν την Ελλήνων Συνέλευσης, αυτή δεν πέφτει και δεν λυγίζει σε τίποτα και για κανέναν».

Η Νικολέτα Σαββίδου μεγάλωσε στην Πάφο και μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για την Αμερική για να σπουδάσει μουσική στη Βοστόνη. 

Πριν από δύο χρόνια επισκέφθηκε για πρώτη φορά την «Ελλήνων Συνέλευσις», συνοδεύοντας τη μητέρα της, καθηγήτρια στο επάγγελμα: «Έχω συναντήσει προσωπικά τον κ.Αρτέμη Σώρρα και στην Ελλάδα, αλλά και στην ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσης στην Κύπρο το 2016. Έχω να ομολογήσω ότι είναι από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, με καθαρό, δίκαιο, αληθινά Ελληνικό πνεύμα. Ο μόνος στην σύγχρονη εποχή μας που όχι μόνο απέδειξε στους πολίτες το μεγαλείο του πλούτο τους, αλλά έχει ένα τεράστιο όραμα την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας, μιας πολιτείας με αξίες, αρχές και πολιτειακούς, πραγματικούς νομούς».

Η νεαρή Κύπρια αποδείχθηκε από τα πιο ενεργά στελέχη του Σώρρα. Είναι ιδρυτικό μέλος δύο εκ των συνολικά τριών γραφείων της Ε.Σ.Υ. στη Μεγαλόνησο, δύο στην Πάφο και ένα στη Λεμεσό, τα οποία έχουν συνδρομή όπως και τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, κάτι που θεωρεί απολύτως φυσιολογικό. «Τα μέλη του γραφείου αυτοσυντηρούν τον δικό τους γραφείο "Ελλήνων Συνέλευσις" με το ενδεικτικό μηνιαίο ποσό των πέντε ευρώ και εγγραφή των 10 ευρώ. Επίσης, η ενημέρωση και η πληροφόρηση των πολιτών στα γραφεία μας δεν αποφέρει κανένα χρηματικό κόστος. Αν είναι δυνατόν να χρεώνουμε την Αλήθεια!» λέει χαρακτηριστικά. Πάντως εξώδικες δηλώσεις για διαγραφή χρέους των πολιτών προς τράπεζες και εφορίες, δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στα κυπριακά γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις. Σκοπεύει, όπως δηλώνει, να ανοίξει γραφείο της Ε.Σ.Υ. και στη Βοστόνη, καθώς υπάρχουν πολλοί ομογενείς που ακολουθούν τον Αρτέμη Σώρρα.

 
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
* καλή μου ώρα- επειδή βλέπεται σαν ομορφούλα που είναι. Θα διαπιστώση ότι δυστυχώς είναι ανυπόφορος ο λόγος της ακόμη και η χροιά με τον χρωματισμό της φωνης της. Δεν διαθέτει μουσικοτητα, σκέτος θόρυβος...
Μάλιστα. Ώστε έτσι η νεαρή φανατική οπαδός του ΣώρραΚρίμα. Νέα κοπέλα κιόλας με ΤΌΣΟ καμμένο εγκέφαλο (και με το δικό της υπόβαθρο δεν το θεωρείς και τόσο φυσιολογικό να ακολουθήσει αυτόν). Η προφυλάκιση του τρελού τον ανέβασε ακόμα περισσότερο στα μάτια των οπαδών του. Όσο για το ποιος έσωσε την Ελλάδα απ την χρεωκοπία και πάνω σε ποιον στηρίχτηκε για να ορθοποδήσει έστω με αργό ρυθμό πάλι, δεν της/τους περνάει καν απ το μυαλό πως μπορεί να οφείλεται στις επιχειρήσεις και τους πολίτες της Ελλάδας που πλήρωναν φόρους όσο μπορούσαν (συν τα ευρωπαϊκά δάνεια που όμως συνοδευονταν και από μέτρα πάντα). Αλλά με τέτοια άτομα είναι σαν να μιλάς σε τοίχο με πάχος 5 μέτρα μπετόν.
"...και με το δικό της υπόβαθρο δεν το θεωρείς και τόσο φυσιολογικό να ακολουθήσει αυτόν...""Η Νικολέτα Σαββίδου μεγάλωσε στην Πάφο και μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για την Αμερική για να σπουδάσει μουσική στη Βοστόνη."Ε εντάξει μην υπερβάλλουμε τώρα...Ποιο υπόβαθρο; Μουσική σπούδασε η κοπέλα, δεν είναι και ο Neil deGrasse Tyson...