Σπίρτζης: Θα γίνει έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι

Σπίρτζης: Θα γίνει έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι Αττικής προανήγγειλε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι στην περιοχή υπήρχαν πολυτελή σπίτια και κτίρια ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Για τις πληροφορίες που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να στρέφεται σε αναζήτηση και ποινικών ευθυνών για τις φονικές πυρκαγιές, ο Υπουργός δήλωσε ότι «είναι δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να το κάνει εάν διαπιστώσει την παραμικρή αδράνεια» ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Κατηγόρησε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση για διαρροή ψευδών ειδήσεων μέσω (ΣΚΑΙ) στον οποίον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αποφάσισαν να μη συμμετέχουν σε εκπομπές.

Για τις κυβερνητικές ευθύνες και τυχόν παραιτήσεις υπουργών είπε ότι όλοι οι Υπουργοί ήταν στη μάχη από το πρώτο λεπτό.

«Μέσα σε 1,5 μέρα έχουν γίνει σχεδόν 2,5 χιλιάδες αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές» ανέφερε και πρόσθεσε ότι σήμερα συνεχίζονται οι έλεγχοι με πάνω από 340 μηχανικούς.

Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα προχωρήσει σε νομοθετική παρέμβαση ούτως ώστε τα διόδια στη Δυτική Αττική να μείνουν ανοιχτά για τις επόμενες δύο ημέρες, καταλογίζοντας έλλειψη κοινωνικής ευθύνης σε όσες εταιρίες αποφάσισαν να τα κλείσουν σήμερα.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ελλάδα / Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ο Τομ Γκρίνγουντ υπέστη πολλαπλά κατάγματα και έμφραγμα - Διακομίσθηκε στο Γενικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - «Η εικόνα ενός καταρρέοντος ΕΣΥ δεν είναι αλήθεια», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Το υπουργείο κατηγοριοποιεί τους ασθενείς με βάση την τσέπη, εμείς δεν αντιμετωπίσαμε έναν “δισεκατομμυριούχο πολυτραυματία” και κάναμε τα ίδια που κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις, απαντούν οι εργαζόμενοι
LIFO NEWSROOM