Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους - Ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγό της

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους - Ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγό της Facebook Twitter
3

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση δολοφονίας 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στους Γαργαλιάνους, τον Δεκέμβριο του 2016.

Η κ. Φιλοπούλου, που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε εντοπιστεί από τον 55χρονο σύζυγό της με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό δρόμο, κοντά στη Λεύκη Γαργαλιάνων. 

Μετά από έρευνα ο σύζυγός της είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος καθώς δεν είχαν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του. 

Έπειτα, όμως, από μελέτη στοιχείων από τη δικογραφία, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας απήγγειλε κατηγορίες στον σύζυγο της 35χρονης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος άντρας φέρεται να είχε δηλώσει τότε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι από το προηγούμενο απόγευμα και μάλιστα πήρε μαζί της και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να το δώσει σε κάποιον που της είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει, όπως είπε, σε ποιον.

Η γυναίκα του δε γύρισε το βράδυ και ανησύχησε, αλλά το πρωί, και αφού έστειλε τα παιδιά στο σχολείο (το μεγαλύτερο πάει στη Β΄ Δημοτικού και το μικρότερο είναι 11 μηνών), πήρε τους εργάτες να πάει για ελιές.

Καθώς κινούνταν με το όχημά του στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη και περνώντας από τη συμβολή με παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του, του είπε ότι είδε το αμάξι της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο ίδιος ενημέρωσε το Α.Τ. Γαργαλιάνων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γαργαλιάνων καθώς και του Τμήματος Φιλιατρών. Ειδοποιήθηκαν δε και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η οποία ανέλαβε τις έρευνες.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΗΓΑΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Ελλάδα / «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας του κεντρικού συστήματος

Η τοποθέτηση του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας έρχεται μετά τη σύγχυση που προκάλεσαν δηλώσεις του Μοσέ Πατέλ, επικεφαλής του Οργανισμού Αντιπυραυλικής Άμυνας του Ισραήλ
THE LIFO TEAM
PISA ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ελλάδα / PISA 2025: Κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ η Ελλάδα σε Μαθηματικά, Ανάγνωση και Φυσικές Επιστήμες

Σχεδόν ένας στους δύο 15χρονους δεν φτάνει το βασικό επίπεδο στα Μαθηματικά, ενώ η Ελλάδα παραμένει κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ και καταγράφει έντονες ανισότητες, προβλήματα πειθαρχίας και ελλείψεις προσωπικού στα σχολεία
THE LIFO TEAM