Φρίκη στην Πέλλα: 60χρονος ασέλγησε σε 6χρονη

Φρίκη στην Πέλλα: 60χρονος ασέλγησε σε 6χρονη Facebook Twitter
7

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σκύδρα της Πέλλας, από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού.


Δράστης φέρεται να είναι ένας 60χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως δελέασε το παιδί με καραμέλες και μπισκότα, προκειμένου να το κατευθύνει σπίτι του.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, όταν η 6χρονη επέστρεψε σπίτι της, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, η μητέρα της είδε πως στο φόρεμά της υπήρχαν κηλίδες αίματος και ήταν φοβισμένη. Μετά από ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς της, η 6χρονη αποκάλυψε τι συνέβη.


Ο 60χρονος φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, καθώς προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο, μόλις έμαθε ότι το παιδί αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με τον ANT1, η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του.


Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε το παιδί να καθίσει πάνω του.


Αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM