Update: Οι κάμερες έδειξαν αυτοκτονία στο σταθμό του Μετρό

Update: Οι κάμερες έδειξαν αυτοκτονία στο σταθμό του Μετρό Facebook Twitter
19

Αυτοκτόνησε τελικά ο 58χρονος άνδρας που βρέθηκε στις γραμμές του μετρό, την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Αυτό έδειξαν οι κάμερες του σταθμού στους Αμπελόκηπους. Ο μηχανοδηγός προσπάθησε να σταματήσει το συρμό, μόλις αντιλήφθηκε την πτώση του 58χρονου, ωστόσο δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσει κάτω από το τρένο. Κανονικά κινούνται πλέον οι συρμοί στους σταθμούς που είχαν κλείσει λόγω του τραγικού γεγονότος.


Νεκρός ανασύρθηκε κάτω από τον συρμό του μετρό ο 58χρονος άνδρας που έπεσε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στις ράγες στο σταθμό των Αμπελοκήπων. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί Πανόρμου, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη και το Μετρό φτάνει μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.


Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στους Αμπελόκηπους, καθώς πολίτης έπεσε στις γραμμές-κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- και εγκλωβίστηκε κάτω από το συρμό. Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού στην οποία συμμετέχουν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ελλάδα
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM