ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η μοναδική ελληνική συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό των Dead Can Dance

Facebook Twitter
3

Αντιγράφω απ' το δελτίο τύπου:

ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 'IriΓέΝΕΙΑ_proundActions* KAI ΤΟ 'LΑ PΟΝΤΑ GREEK BAGPIPE EXHIBITION WORKSHOPS' ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ TOY ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΩΝ DEAD CAN DANCE: CHILDREN OF THE SUN ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ 'GENERO.TV'

"Ερχόμαστε από τον ωκεανό, το προγονικό μας σπίτι, για να γυρίσουμε στον ουράνιο θόλο ". Αυτή την ιδέα ξετύλιξαν οι συντελεστές του Video Clip για την δημιουργία του σεναρίου, εμπνευσμένοι από τους στίχους του τραγουδιού 'Children of the sun'. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ανερχόμενοι χορευτές των ομάδων 'Aniline Dance Theater', 'Blue Angels' καθώς επίσης και η Ειρήνη Σαμπάνη (aerial Dancer) από την Θεσσαλονίκη, ενώ το συνεργείο αποτελείτε από τελειόφοιτους και απόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Μιχάλη Βλαβιανού.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα στα Ιαματικά Λουτρά του Λαγκαδά, στο χωριό Νυμφόπετρες και στο χωριό Αυγή (εκκλησία Αγίου Γεωργίου). Ευχαριστούμε το Δήμαρχο του Δήμου Λαγκαδά, κ. Αναστασιάδη καθώς επίσης τον Δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο των Ιαματικών Λουτρών κ. Μάτη Φώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

(θα προτιμούσα να είχε γυριστεί στην ηλιόλουστη Σαντορίνη - λέγεται και Children of the Sun!)

[+ Λάιβ στην Αθήνα, ξανά]

Πριν λίγες μέρες το ανακοίνωσαν επισήμως 

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ευχαριστούμε τη Lifo για την δημοσίευση του δελτίου τύπου μας. Να ενημερώσουμε ότι τα γυρίσματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν στη Σαντορίνη, αφού όταν μάθαμε για το διαγωνισμό, επτά μέρες πριν τη λήξη του, η ομάδα μας βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Από τη μεγάλη αγάπη μας για το συγκρότημα αποφασίσαμε να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουμε την προθεσμία υποβολής της συμμετοχής. Όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν νυχθημερόν για να το πραγματοποιήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάλι.