ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Σκουρλέτης προς ΔΗΜΑΡ: «Είστε τρανσέξουαλ αριστεροί»

Σκουρλέτης προς ΔΗΜΑΡ: «Είστε τρανσέξουαλ αριστεροί» Facebook Twitter
11

Ανέβηκε η ένταση στο τηλεοπτικό πρωινό του Γιώργος Παπαδάκη όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή του δήλωση πως «o ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει πάση θυσία στο ευρώ». Παρών ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΤ κ. Παπαδόπουλος ο οποίος παρενέβη ζητώντας από τον κ. Σκουρλέτη να διευκρινίσει ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» του κόμματος του.

Ακολούθησε η επίθεση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε τη ΔΗΜΑΡ τρανσέξουαλ αριστερά αλλά και η απάντηση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ψεκασμένη αριστερά.»

 «Ψεκασμένοι αριστεροί, πάντως, δεν είμαστε, αριστεροί που να σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

 

11

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM