«Παλιοφασίστα, μάζεψε τα κοπρόσκυλα»

«Παλιοφασίστα, μάζεψε τα κοπρόσκυλα» Facebook Twitter
57

Απειλές κατά της Χ.Α. και προσωπικά κατά του Μιχαλολιάκου εξαπολύουν Ρομά της Κομοτηνής με video που ανάρτησαν στο YouTube. Κρατώντας όπλα, τσεκούρια και αλυσοπρίονα καλούν το Μιχαλολιάκο να μην επιχειρήσει να τους πειράξει γιατί θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Μετά την ανάρτηση του video στο tarodopakia.blogspot και τη δημοσιότητα που έλαβε, η Χ.Α. ενημέρωσε τη δικαιοσύνη και ο πρωταγωνιστής του πρώτου video, ο οποίος εμφανίζεται να εκτοξεύει τις απειλές ανέβασε και δεύτερο video στο οποία αναφέρεται στον τρόπο που ο ίδιος έχει βιώσει το ρατσισμό.

 

Διαμαρτύρεται επίσης για το γεγονός πως το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής τον κατήγγειλε στον εισαγγελέα και καλεί τους Χρυσαυγίτες ώστε να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς δικαστήρια.

"Σκοτώσατε την ψυχή μου όταν ήμουν μικρό παιδί και τώρα μένει να σκοτώσετε το σώμα μου, ξέρω ότι κάποια μέρα θα το κάνετε κι αυτό" αναφέρει ο Γιάννης Αλεξίου στο νέο διάγγελμά του. Σχετικά με το πρώτο βίντεο αναφέρει πως το έβγαλε στον αέρα όχι για να απειλήσει κάποιον αλλά για να δείξει πως απέναντι στην "τρέλα" της Χρυσής Αυγής υπάρχει μεγαλύτερη "τρέλα" στον τσιγγάνικο οικισμό στο Αλάν Κογιού. 

Ελλάδα
57

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM