Έγκυος στα 54: Η Μπριγκίτε Νίλσεν ανακοίνωσε πως περιμένει το πέμπτο της παιδί

Έγκυος στα 54: Η Μπριγκίτε Νίλσεν ανακοίνωσε πως περιμένει το πέμπτο της παιδί Facebook Twitter
Το 2015 κέρδισε το γερμανικό σόου «Ιch bin ein Star – Holt mich hier raus!».
3

Η Μπριγκίτε Νίλσεν είναι έγκυος και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό. 

Η γνωστή ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, δημοσίευσε την Τετάρτη στο λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες είναι ντυμένη στα λευκά και κρατά με τα χέρια της την φουσκωμένη κοιλιά της. 

«Η οικογένεια μεγαλώνει», έγραψε σε μια από τις λεζάντες η 54χρονη ηθοποιός, που από το 2006 είναι παντρεμένη με τον 39χρονο Ιταλό παραγωγό Ματία Ντεσί. 

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις


Η ηλικία της έγινε αφορμή σχολιασμού, προκαλώντας εντύπωση στους θαυμαστές της, αν και πλέον ολοένα και περισσότερες γυναίκες εγκυμονούν στα 50 τους. Ενδεικτικά το 2013, κάθε εβδομάδα γεννιόνταν 13 μωρά από μητέρες ηλικία 50 και άνω, σύμφωνα με το parenting.com.

Το Centers for Disease Control and Prevention αναφέρει πως οι γέννες από γυναίκες μεταξύ 50 και 54 ετών έχουν αυξηθεί το διάστημα 2000- 2013 περισσότερο από 165%. 

Οι περισσότερες γυναίκες που μένουν έγκυες στην ηλικία των 50 το καταφέρνουν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Και δεδομένου πως η μέση ηλικία για εμμηνόπαυση είναι τα 51, οι μεγαλύτερες μητέρες συνήθως χρησιμοποιούν ωράρια από νεαρότερες προκειμένου να συλλάβουν. 

Να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πέμπτο παιδί της Νίλσεν, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες «Rocky IV», «Cobra» και «Beverly Hills Cop II», καθώς έχει ήδη τέσσερις γιους- τον 34χρονο Τζούλιαν, τον 28χρονο Κίλιαν, τον 25χρονο Ντάγκλας και τον 23χρονο Ραούλ. 

family throw back ❤️ #brigitte #tbt #nielsen #proudmom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις


Η Μπριγκίτε Νίλσελ έγινε γνωστή στη δεκαετία του '80 ως μοντέλο και έχει ποζάρει για πολλούς διάσημους φωτογράφους, ανάμεσά τους και ο Χέλμουτ Νιούτον, ενώ έχει φωτογραφηθεί και για το Playboy. Η εμφάνισή της στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε στα «Rocky IV» και «Cobra» εκτόξευσε τη φήμη της. Οι δυο τους χώρισαν το 1987.

Έγκυος στα 54: Η Μπριγκίτε Νίλσεν ανακοίνωσε πως περιμένει το πέμπτο της παιδί Facebook Twitter

Υπήρξε παντρεμένη με τον Κάσπερ Βίντινγκ από το 1983 μέχρι το 1984, τον Σιλβέστερ Σταλόνε από το 1985 μέχρι το 1987, τον Sebastian Copeland από το 1990 μέχρι το 1992 και τον Ραούλ Μάιερ από το 1993 μέχρι το 2003. Ο Ματία είναι ο πέμπτος της σύζυγος. Στο παρελθόν είχε επίσης σχέσεις με τους Φλέιβορ Φλαβ (2003 - 2005), Μαρκ Γκαστινεου (1988 - 1990), Τόνι Σκοτ (1987) και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (1984 - 1985). Επιπλέον την έχουν συνδέσει με τους Βανίλα Άις, Μικ Χάκναλλ και Σον Πεν. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM