Κοντονής για Ρουβίκωνα: Οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες

Κοντονής για Ρουβίκωνα: Οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες Facebook Twitter
2

Την έντονη καταδίκη του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, προκάλεσε η επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτίριο που στεγάζεται το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Κοντονής κάνει λόγο για «αγελαίες πρακτικές βίας» που, όπως σημειώνει «δημιουργούν κλίμα φόβου στους πολίτες και γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας.

Καλεί δε, τους δημόσιους και δικαστικούς λειτουργούς να μην «πτοηθούν από αυτές τις συμπεριφορές» και να συνεχίσουν «να ασκούν εντίμως τα καθήκοντά τους».

«Επιθέσεις και δολιοφθορές όπως αυτή εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας ή αυτή εις βάρος συμβολαιογράφου, αποτελούν ενέργειες προσβολής των δημοκρατικών θεσμών. Οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, δημιουργούν κλίμα φόβου στους πολίτες και γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας. Οι δημόσιοι και δικαστικοί λειτουργοί δεν θα πτοηθούν από αυτές τις συμπεριφορές, συνεχίζοντας να ασκούν εντίμως τα καθήκοντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM