«Παλιοφασίστα, μάζεψε τα κοπρόσκυλα»

«Παλιοφασίστα, μάζεψε τα κοπρόσκυλα» Facebook Twitter
57

Απειλές κατά της Χ.Α. και προσωπικά κατά του Μιχαλολιάκου εξαπολύουν Ρομά της Κομοτηνής με video που ανάρτησαν στο YouTube. Κρατώντας όπλα, τσεκούρια και αλυσοπρίονα καλούν το Μιχαλολιάκο να μην επιχειρήσει να τους πειράξει γιατί θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Μετά την ανάρτηση του video στο tarodopakia.blogspot και τη δημοσιότητα που έλαβε, η Χ.Α. ενημέρωσε τη δικαιοσύνη και ο πρωταγωνιστής του πρώτου video, ο οποίος εμφανίζεται να εκτοξεύει τις απειλές ανέβασε και δεύτερο video στο οποία αναφέρεται στον τρόπο που ο ίδιος έχει βιώσει το ρατσισμό.

 

Διαμαρτύρεται επίσης για το γεγονός πως το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής τον κατήγγειλε στον εισαγγελέα και καλεί τους Χρυσαυγίτες ώστε να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς δικαστήρια.

"Σκοτώσατε την ψυχή μου όταν ήμουν μικρό παιδί και τώρα μένει να σκοτώσετε το σώμα μου, ξέρω ότι κάποια μέρα θα το κάνετε κι αυτό" αναφέρει ο Γιάννης Αλεξίου στο νέο διάγγελμά του. Σχετικά με το πρώτο βίντεο αναφέρει πως το έβγαλε στον αέρα όχι για να απειλήσει κάποιον αλλά για να δείξει πως απέναντι στην "τρέλα" της Χρυσής Αυγής υπάρχει μεγαλύτερη "τρέλα" στον τσιγγάνικο οικισμό στο Αλάν Κογιού. 

Ελλάδα
57

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΗΓΑΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Ελλάδα / «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας του κεντρικού συστήματος

Η τοποθέτηση του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας έρχεται μετά τη σύγχυση που προκάλεσαν δηλώσεις του Μοσέ Πατέλ, επικεφαλής του Οργανισμού Αντιπυραυλικής Άμυνας του Ισραήλ
THE LIFO TEAM
PISA ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ελλάδα / PISA 2025: Κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ η Ελλάδα σε Μαθηματικά, Ανάγνωση και Φυσικές Επιστήμες

Σχεδόν ένας στους δύο 15χρονους δεν φτάνει το βασικό επίπεδο στα Μαθηματικά, ενώ η Ελλάδα παραμένει κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ και καταγράφει έντονες ανισότητες, προβλήματα πειθαρχίας και ελλείψεις προσωπικού στα σχολεία
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
ξέρουν οτι ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ τους κουραμπιέδες , είδατε να ενοχλούν Αλλοδαπές Μαφίες Ο.Ε? μήπως Νυκτερινές Επιχειρήσεις Α.Ε.?Παιδάκια Φαναριών Μη Κερδοσκοπική? όχι, μόνο σ όσους έχει ρίξει μπάτσα ο θεός, έρχονται κ τους αποτελειώνουν....not cool