Τραγωδία σε βάφτιση στην Κέρκυρα- Έριξαν μπαλωθιά και σκότωσαν καλεσμένη

Τραγωδία σε βάφτιση στην Κέρκυρα- Έριξαν μπαλωθιά και σκότωσαν καλεσμένη Facebook Twitter
6

Τραγική κατάληξη είχε ένα γλέντι βάφτισης στην Κέρκυρα καθώς μια γυναίκα σκοτώθηκε από μπαλωθιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα όταν σε κτήμα στον Άγιο Ιωάννη. Το γλέντι της βάφτισης είχε κορυφωθεί, κάποιοι έριξαν μπαλωθιές και ένας πυροβολισμός στάθηκε μοιραίος τραυματίζοντας θανάσιμα την γυναίκα.

Τραγωδία σε βάφτιση στην Κέρκυρα- Έριξαν μπαλωθιά και σκότωσαν καλεσμένη Facebook Twitter
H άτυχη Ελένη Σπιτιέρη ,που έχασε την ζωή της από πυροβολισμό κατά την διάρκεια γλεντιού (φωτογραφία από startmedia.gr)

Το τοπικό start.tv αναφέρει πως έγιναν προσαγωγές και ανακρίνονται άτομα που ήταν στη γιορτή και υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του τρομερού ατυχήματος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο ατύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η σφαίρα από το όπλο εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.

Η άτυχη 56χρονη, παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της, που όπως φέρεται ήταν ακαριαίος.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM