Χρυσαυγίτικη ιλαροτραγωδία έξω από το Mega

65

Πρωτοφανείς καταγγελίες έγιναν νωρίτερα, από το σάιτ aixmi.gr, που ανήκει στον διευθυντή ειδήσεων του Μega κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο:


Σε πρωτοφανείς αθλιότητες προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ηγήθηκαν συγκέντρωσης μερικών εκατοντάδων θιασωτών τους έξω από το Μega.

Διαμαρτυρόμενοι, υποτίθεται, για τα τουρκικά σήριαλ εξαπέλυσαν οχετό ύβρεων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

«Πατρίς Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ...ται το Μega και η Τουρκία» ήταν ένα απ' αυτά, καθώς και «Σκατά σκατά στον τάφο του Κεμάλ».

Οι «κόσμιες» διαμαρτυρίες κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Παππάς (Σημείωση LIFO: προφανώς η aixmi εννοεί τον βουλευτή Χρήστο Παππά) έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού... Αμέσως το ανακοίνωσε υπερηφάνως στο κοινό του, το οποίο φώναζε εν χορώ «Τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά».

Στο τέλος της «σεμνής τελετής» ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος και άλλοι πέταξαν μπογιές στις τζαμαρίες του σταθμού.

Προσέξετε: Αυτά δεν τα έκαναν χούλιγκανς που έκρυβαν τα πρόσωπά τους σε κουκούλες, αλλά βουλευτές που 500 χιλιάδες Έλληνες τους έστειλαν στη Βουλή...

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή!!!:

65

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ