ΗΠΑ: 9χρονος πυροβόλησε θανάσιμα την αδερφή του επειδή δεν τον άφηνε να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι

ΗΠΑ: 9χρονος πυροβόλησε θανάσιμα την αδερφή του επειδή δεν τον άφηνε να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι Facebook Twitter
6

Ένας 9χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 13χρονη αδερφή του στο Μισισίπι των ΗΠΑ, για ένα βιντεοπαιχνίδι.


Η αστυνομία ανέφερε πως το αγόρι άρπαξε ένα όπλο που υπήρχε στο σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου, αφότου η αδερφή του αρνήθηκε να του δώσει το χειριστήριο του παιχνιδιού.


Όπως μεταδίδει το BBC, ο 9χρονος φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του από πίσω και η σφαίρα να διαπέρασε το κρανίο της.


Ένας τοπικός σερίφης ανακοίνωσε την Κυριακή πως το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Μέμφις.


Δεν είναι ακόμη σαφές πώς περιήλθε στην κατοχή του αδερφού της το όπλο και ποιες είναι οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσει ο 9χρονος.


«Είναι μόλις 9 ετών. Φαντάζομαι ότι το έχει δει αυτό βιντεοπαιχνίδια ή στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ξέρω όμως ότι μιλάμε για μια τραγωδία», δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Clarion Ledger ο σερίφης της κομητείας Μονρόε Σέσιλ Καντρέλ.


Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και τάιζε τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όταν συνέβη το περιστατικό.

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΙΤΖΙ ΜΑΝΤΖΙΟΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ CEO

Διεθνή / Λουίτζι Μαντζιόνε: Δήλωσε ένοχος για δύο κατηγορίες σχετικές με τη δολοφονία του Μπράιαν Τόμσον

Ο 28χρονος Μαντζιόνε αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού, παράνομη κατοχή όπλου και κατοχή πλαστού εγγράφου
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ DRONE

Διεθνή / ΗΠΑ: Έχασαν το 25% του στόλου των drone Reaper στον πόλεμο με το Ιράν

Τα Reaper προστίθενται έτσι σε μια αυξανόμενη λίστα αμερικανικών όπλων και πυρομαχικών, τα αποθέματα των οποίων εξαντλούνται εξαιτίας του πολέμου με το Ιράν και της πολυετούς στρατιωτικής ενίσχυσης της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM