«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα σπουδαίο μέρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα σπουδαίο μέρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα» Facebook Twitter
3
«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα σπουδαίο μέρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα» Facebook Twitter

Σύμφωνα με δηλώσεις του βορειοκορεάτη απεσταλμένου στο Συμβούλιο του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στην Γενεύη, «οι βορειοκορεάτες πολίτες είναι χαρούμενοι, με περηφάνια και τιμή , που έχουν ένα από τα καλύτερα συστήματα στον κόσμο, για την προώθηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


Το Αtlantic Wire, αναφέρει ότι τα λόγια του Σο Σε Πιόνγκ, την περασμένη Πέμπτη ,δεν έπεισαν τα υπόλοιπα κράτη-μέλη και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύσταση μίας επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών, στα τέλη Μαρτίου, που θα επιβλέπει τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στο βόρειο τμήμα της κορεατικής χερσονήσου.

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται την ίδια ώρα που ο ινδονήσιος δικηγόρος Μαρζούκι Νταρούσμαν, κατέθεσε στον ΟΗΕ μία έκθεση όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η Πιονγιάνγκ πραγματοποιεί απαγωγές, βασανισμούς, ενώ διαθέτει στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, όπου υπάρχουν τουλάχιστον 200.000 κρατούμενοι.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM