Mε άδεια χέρια επιστρέφει ο Σαρρής από τη Μόσχα

Mε άδεια χέρια επιστρέφει ο Σαρρής από τη Μόσχα Facebook Twitter
6

Μηδενικά αποτελέσματα είχαν οι προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου στη Μόσχα να εξασφαλίσει τη βοήθεια της Ρωσίας στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα του.

Όπως υποστηρίζει το Reuters επικαλούμενο δύο πηγές κοντά στις συνομιλίες, δεν υπήρξε συμφωνία ούτε για την επιμήκυνση του ήδη υφιστάμενου δανείου από τη Ρωσία. Μικρό ήταν, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ίδιες πηγές, και το ρωσικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στις κυπριακές τράπεζες ή χρεόγραφα έναντι εσόδων από τα κοιτάσματα.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρρής είπε ότι από τους Ρώσους του ανακοινώθηκε ότι δεν εξετάζουν κάτι περισσότερο από διευκολύνσεις για το ήδη υφιστάμενο δάνειο που έχουν δώσει στην Κύπρο. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου είπε ακόμη ότι η χώρα του δεν ζήτησε ποτέ δάνεια από τη Μόσχα επειδή αυτό θα επιβάρυνε το δημόσιο χρέος.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM
ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM