Ο Ερντογάν προκαλεί πανικό στην Τουρκία ζητώντας να είναι όλοι έτοιμοι για επιστράτευση

Ο Ερντογάν προκαλεί πανικό στην Τουρκία ζητώντας να είναι όλοι έτοιμοι για επιστράτευση Facebook Twitter
3

Αναστάτωση και κατάρρευση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών διακυβέρνησης της Τουρκίας προκάλεσε η αναφορά του Ερντογάν σε ενδεχόμενο στρατιωτικής επιστράτευσης.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του στην πόλη Kahramanmara της νοτιοανατολικής Τουρκίας μίλησε για την επιχείρηση στη Συρία και δήλωσε: «Ας είναι όλοι έτοιμοι για επιστράτευση, αν και δεν υπάρχει καμία άμεση ανάγκη τώρα. Είμαστε λίγο πριν μια νέα ανάσταση. Μετά τις συναντήσεις με τη στρατιωτική ηγεσία αν κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, θα σπεύσουμε όλοι με πρώτο εμένα» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Αμέσως μετά από αυτές τις δηλώσεις, δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι προσπάθησαν μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-devlet) να δουν πού θα έπρεπε να παρουσιαστούν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα την κατάρρευση ολόκληρου του συστήματος του Υπουργείου Άμυνας και προβλήματα σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού κράτους.

Για 35η μέρα η Τουρκία συνεχίζει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις στο Αφρίν της Συρίας, με τον Τούρκο πρόεδρο να ανακοινώνει ότι έχουν σκοτωθεί 1873 τρομοκράτες.

 
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΑΤΗ

Διεθνή / «Έχω εξαπατήσει τους πάντες»: Υπεύθυνος γραφείου τελετών άφηνε σορούς σε θάλαμο ψύξης και παρέδιδε τέφρα αγνώστων σε συγγενείς

Ήταν «λες και είχε βγει κατευθείαν από ταινία τρόμου», λέει πρώην υπάλληλος του Ρόμπερτ Μπους ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του, αλλά δεν έδωσε καμία εξήγηση για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΕΣ FAKE NEWS

Διεθνή / Μια εβδομάδα μετά το τέλος του Μουντιάλ: Οι θεωρίες συνωμοσίας και τα fake news για τον τελικό συνεχίζονται

Ένας ισχυρισμός που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η FIFA υποχρέωσε την Αργεντινή είτε να χάσει στον τελικό είτε να αντιμετωπίσει δεκαετή αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε ρωσικό τερματικό σταθμό εξαγωγών, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Την ίδια ώρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν δύο σκάφη που μετέφεραν στρατιωτικό φορτίο στο λιμάνι του Μικολάιφ, στη νότια Ουκρανία
THE LIFO TEAM