Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Πηγαίνοντας στη συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
5

Μετά την επίσκεψή της στην Ιορδανία, η Αντζελίνα Τζολί ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι, όπου συναντήθηκε και με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι για τη νέα καμπάνια του αρώματος Guerlain, αλλά στο μεσοδιάστημα βρήκε λίγο χρόνο να επισκεφθεί με τα παιδιά της το Μουσείο του Λούβρου και μετά να συναντηθεί με τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν.

Την 42χρονη ηθοποιό συνόδευαν και τα έξι παιδιά -Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 9- και όλοι μαζί εκτός από το μουσείο έκαναν επίσης βόλτα και σε άλλα αξιοθέατα του Παρισιού.

Αμέσως μετά η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας, με σκοπό να μιλήσει μαζί της για το ταξίδι της στην Ιορδανία και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες εκεί.

Οι δύο γυναίκες επέλεξαν ιδιαίτερα κομψά looks, με την Αντζελίνα Τζολί να εμφανίζεται φορώντας ένα λευκό φόρεμα Roland Mouret, oversized γυαλιά ηλίου, μπεζ γόβες και μια τσάντα Louis Vuitton.

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα σακάκι σε ουδέτερο χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο και μαύρο στενό παντελόνι.

Η Τζολί πάντως ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο Παρίσι και έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις ενθουσιάζοντας τα πλήθη.

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Βόλτα με τα παιδιά στο Λούβρο και στα αξιοθέατα του Παρισιού
Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Πολιορκία στο κατάστημα όπου μέσα είναι η Τζολί

Σήμερα η ηθοποιός ταξίδεψε στο Βέλγιο καθώς έχει συναντήσεις με αξιωματούχους του NATO στα πλαίσια της εκστρατείας της για τους πρόσφυγες.

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή της Χάλκης: Στο προσκήνιο η επαναλειτουργία της με εντολή Ερντογάν

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης έκλεισε το 1971, έπειτα από απόφαση Δικαστηρίου της Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία τα ιδιωτικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης έπρεπε να υπάγονται σε κρατικά πανεπιστήμια
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΒΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Πολιτισμός / Λούβρο: Ο νέος διευθυντής προειδοποιεί ότι το μουσείο «αρχίζει να εξαντλεί τις δυνατότητές του»

Αντιμέτωπο με γηρασμένες υποδομές και αυξανόμενες ανάγκες χρηματοδότησης βρίσκεται το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, σύμφωνα με τον νέο διευθυντή του.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ OPENAI AMAZON

Πολιτισμός / Η Amazon εγκαταλείπει τη βιογραφική ταινία για τον Σαμ Άλτμαν ενώ επενδύει δισεκατομμύρια στην OpenAI

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Λούκα Γκουαντανίνο, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα κολακευτικά τον Άλτμαν
THE LIFO TEAM
Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Πολιτισμός / Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Rolling Stones, Foreign Tongues, ο 82χρονος κιθαρίστας μιλά για το σώμα του, τον Μικ Τζάγκερ, την τεχνολογία, τον Τσακ Μπέρι και τα «παλιά κόλπα» που εξακολουθεί να εμπιστεύεται.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Πολιτισμός / Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Στη νέα του έκθεση Night Shift στο Jeffrey Deitch, ο Αμερικανός φωτογράφος γυρίζει μετά από χρόνια στους δρόμους της πόλης που τον έκανε γνωστό, φωτογραφίζοντας γυμνά σώματα, queer φίλους, γέφυρες, τούνελ, σκουπίδια, φώτα και τη μεταμεσονύχτια ενέργεια της Νέας Υόρκης.
THE LIFO TEAM
Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει

Πολιτισμός / Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει: οι κουίρ ζωές του Asafe Ghalib που δεν χαμηλώνουν το βλέμμα

Στο Under The Same Sun, ο Βραζιλιάνος φωτογράφος ταξιδεύει σε επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής και φτιάχνει ένα τρυφερό, σωματικό αρχείο queer ζωών που δεν χωρούν στις γνώριμες εικόνες της φτώχειας, της βίας, του εξωτισμού ή του Pride θεάματος
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Πολιτισμός / Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Το νέο ντοκιμαντέρ Queen James βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού Γκάρεθ Ράσελ και εξετάζει τις στενές σχέσεις του βασιλιά με τους άντρες συντρόφους του, πέρα από τη βικτωριανή σιωπή που σκέπασε για χρόνια την ιστορία τους.
THE LIFO TEAM