Ο καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης βρήκε την αυθεντική πατριωτική λύση στα προβλήματά μας

Facebook Twitter
44

(ίσως η γελοιότερη είσοδος επίσημου σάιτ) 

Ο λαϊκός τραγουδιστής ακολουθώντας τα χνάρια του NOTIS, έγραψε χτες στο Facebook του υπέρ του Κατίδη, μπλέκοντάς τα όλα - και χρησιμοποιώντας την κλασική χρυσαβγίτικη δικαιολογία "οι άλλοι μας κλέβουν και σας πείραξε αυτό;".

(Μπράβο πανέξυπνε καλλιτέχνη - τη βρήκες τη λύση. Ας βάλουμε κι άλλους αντιπροσώπους και νοσταλγούς των Ναζί στη Βουλή, είναι βέβαιο πως αυτοί θα υψώσουν το ανάστημά τους εναντίον των Γερμανών...)

Και παρ' ό,τι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι ήταν λάθος του, ο Γονίδης επιμένει ότι ήταν σωστό κι ότι θα το κάνει κι αυτός (στα σκυλάδικα;)

44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Εσύ Σταμάτη και τα μαγαζιά της νύχτας όπου τραγουδάς (όπου έχει πορτιέρηδες και μπράβους χρυσαυγίτες, οπότε έχεις προφανώς προσωπική επαφή με το αντικείμενο και το γνωρίζεις από τα μέσα), κόβατε πάντοτε αποδείξεις σαν καλοί Χριστιανοί και Έλληνες που είστε και δεν είχατε ποτέ καμία σχέση με το μαύρο χρήμα?
Βέβαια, οι Γερμανοί και μόνο οι Γερμανοί φταίνε, που είναι όλοι Ναζί.Γι' αυτό κι εμείς, για να τους τη σπάσουμε, θα χαιρετάμε με τον... παραδοσιακό γερμανικό ναζιστικό χαιρετισμό (που όλη η υφήλιος τον έχει βούκινο αλλά εμείς κρυφό καμάρι, γιατί νομίζουμε ότι είναι αρχαιοελληνικός!)Εάν η μαλ... ενός σεβαστού ποσοστού των συμπατριωτών μας ήταν πηγή ενέργειας, δεν θα χρειαζόταν να ψάχνουμε πετρέλαια και υδρογονάνθρακες. Θα είχαμε λύσει όλο το οικονομικό μας πρόβλημα για όλες τις επόμενες γενιές.
Φίλε memento Θυμάσαι τι συζητούσαμε χθες; Να ένας Γονίδης που με επιβεβαιώνει... Καλύτερα η βρεγμένη γάτα Γατίδης παρά αυτός εδώ ή ο άλλος ο σκυλάς. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως κάτι τέτοιοι επηρεάζουν κάποιους πτωχούς τω πνεύματι πολύ περισσότερο από εσένα και από εμένα