Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
1

Στο στόχαστρο κατηγοριών ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, ιδίως από μια ηθοποιό την Άλι Σίντι, βρίσκεται από την Κυριακή ο Τζέιμς Φράνκο.

«Δεν γνωρίζω καθόλου τι ακριβώς έκανα στην Άλι Σίντι. Νιώθω το μεγαλύτερο σεβασμό για εκείνη. Δεν γνωρίζω καθόλου γιατί είναι τόσο οργισμένη, έσβησε τα tweet, δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη», σχολίασε ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «The Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ. 

Λίγο αφότου ο 39χρονος Φράνκο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του στην ταινία «The Disaster Artist», η 55χρονη Άλι Σίντι έγραψε στο Twitter ότι δεν κατανοεί γιατί ο ηθοποιός- ο οποίος στην τελετή απονομής φόρεσε στο πέτο του μια καρφίτσα αλληλεγγύης προς την οργάνωση Time's Up που προασπίζεται τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης στον χώρο της εργασίας, προσκλήθηκε στην εκδήλωση.

«Ο Τζέιμς Φράνκο μόλις κέρδισε. Σας παρακαλώ μην με ρωτάτε για ποιο λόγο αποσύρθηκα από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης» έγραψε επίσης, ενώ τα μηνύματά της αργότερα διαγράφηκαν.

Ο Τζέιμς Φράνκο απέρριψε επίσης τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του πρόσφατα και η ηθοποιός Βάιολετ Πάλεϊ.

«Όσα άκουσα, τα οποία γράφτηκαν στο Twitter, δεν είναι ακριβή, όμως υποστηρίζω πάντα τους ανθρώπους που σπάνε τη σιωπή τους και μπορούν να έχουν πλέον φωνή διότι κανείς δεν τους άκουγε εδώ και πολύ καιρό, επομένως δεν θέλω να τους κάνω να σιωπήσουν» υπογράμμισε μιλώντας στον Στίβεν Κόλμπερτ. Κατόπιν υποσχέθηκε: «Εάν έχω κάνει κάτι κακό, θα το διορθώσω».

Να σημειωθεί πως μια συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα από τους New York Times με τον Τζέιμς Φράνκο και τον αδελφό του Ντέιβ για την προβολή της νέας τους ταινίας στους κινηματογράφους ματαιώθηκε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «The Late Show»:

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ζω για την τέχνη μου»: Μία από τις τελευταίες αδημοσίευτες συνεντεύξεις της Γιαγιόι Κουσάμα

Πολιτισμός / «Ζω για την τέχνη μου»: Μία από τις τελευταίες αδημοσίευτες συνεντεύξεις της Γιαγιόι Κουσάμα

Μία από τις τελευταίες, μέχρι σήμερα αδημοσίευτες συνεντεύξεις της Κουσάμα έρχεται στο φως καθώς η μεγάλη αναδρομική της ανοίγει στο Stedelijk. Στα 96 της, εξακολουθούσε να μιλά για την τέχνη σαν κάτι που δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί.
THE LIFO TEAM
MACKLEMORE ΕΚΤΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ED SHEERAN ΗΠΑ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΕΡ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Macklemore: Εκτός της περιοδείας του Ed Sheeran στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις του υπέρ της «Ελεύθερης Παλαιστίνης»

Το Israeli American Council ξεκίνησε διαδικτυακή συλλογή υπογραφών ζητώντας την απομάκρυνσή του Macklemore από την περιοδεία του Ed Sheeran, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του
THE LIFO TEAM
Ο Ουίλιαμ Κέντριτζ φέρνει τα φαντάσματα του Ορφέα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Πολιτισμός / Ο Ουίλιαμ Κέντριτζ φέρνει τα φαντάσματα του Ορφέα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Η έκθεση «Μιμήσου τον ύπνο των λίθων» ανοίγει στις 30 Οκτωβρίου και απλώνεται μέσα στις συλλογές του μουσείου, με μια αρχαία ελεφαντοστέινη λύρα, ατσάλινες μορφές στο χρώμα της σκουριάς, χάρτινα δέντρα και ένα διόραμα όπου οι εικόνες εμφανίζονται σαν φαντάσματα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Ρεμέντιος Βάρο κατακτά επιτέλους την Ευρώπη με μάγισσες, αλχημίστριες και παράξενες μηχανές

Πολιτισμός / Η Ρεμέντιος Βάρο κατακτά επιτέλους την Ευρώπη με μάγισσες, αλχημίστριες και παράξενες μηχανές

Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεσή της Ρεμέντιος Βάρο συγκεντρώνει περισσότερα από 70 έργα και ξαναδιαβάζει μια σουρεαλίστρια που ένωσε τον αποκρυφισμό, την κβαντική φυσική και τη γυναικεία δημιουργική δύναμη.
THE LIFO TEAM
25 χρόνια «Can’t Get You Out of My Head»: πώς η Κάιλι βρήκε το μέλλον της pop σε ένα «la la la»

Πολιτισμός / 25 χρόνια «Can’t Get You Out of My Head»: πώς η Κάιλι βρήκε το μέλλον της pop σε ένα «la la la»

Το νέο βιβλίο του Michael Cragg για την Κάιλι Μινόγκ, που κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει στη δημιουργία του «Can’t Get You Out of My Head» και στη στιγμή που ένα μινιμαλιστικό «la la la» άλλαξε οριστικά την καριέρα της.
THE LIFO TEAM