Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη Facebook Twitter
9

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη την Πέμπτη το βράδυ.

Η ηθοποιός, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Πετάει πετάει» αναφέρει πως μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε μέσα στο θέατρο Χυτήριο μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη Facebook Twitter

Το ποστ της ηθοποιού στο Facebook:

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και η ηθοποιός και φίλη της Σοφίας Παυλίδου Τζένη Μπότση, η οποία έγραψε: «Εγώ δεν λυπάμαι... ντρέπομαι».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ηθοποιός, μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε το λόγο από την ηθοποιό επειδή δεν είπε μια ατάκα και δεν έκανε κάποια κίνηση σύμφωνα με το ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρει πως μετά τη σύντομη λογομαχία και ενώ του εξήγησε πως δεν το έκανε επίτηδες, επέστρεψε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, κλότσησε την πόρτα και εισήλθε μέσα αρπάζοντάς την από τον λαιμό.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες περιγραφές που έγιναν στο TLIFE και όσα ανέφερε η ηθοποιός στον σταθμό Epsilon πριν από λίγο, μάρτυρες στο περιστατικό ήταν και άλλοι ηθοποιοί της παράστασης.

 

Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξύβριση, ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα.

Για το συμβάν μίλησε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση και επιβεβαίωσε το περιστατικό περιγράφοντας τα όσα έζησε:

 
Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM