Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη Facebook Twitter
9

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη την Πέμπτη το βράδυ.

Η ηθοποιός, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Πετάει πετάει» αναφέρει πως μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε μέσα στο θέατρο Χυτήριο μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη Facebook Twitter

Το ποστ της ηθοποιού στο Facebook:

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και η ηθοποιός και φίλη της Σοφίας Παυλίδου Τζένη Μπότση, η οποία έγραψε: «Εγώ δεν λυπάμαι... ντρέπομαι».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ηθοποιός, μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε το λόγο από την ηθοποιό επειδή δεν είπε μια ατάκα και δεν έκανε κάποια κίνηση σύμφωνα με το ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρει πως μετά τη σύντομη λογομαχία και ενώ του εξήγησε πως δεν το έκανε επίτηδες, επέστρεψε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, κλότσησε την πόρτα και εισήλθε μέσα αρπάζοντάς την από τον λαιμό.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες περιγραφές που έγιναν στο TLIFE και όσα ανέφερε η ηθοποιός στον σταθμό Epsilon πριν από λίγο, μάρτυρες στο περιστατικό ήταν και άλλοι ηθοποιοί της παράστασης.

 

Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξύβριση, ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα.

Για το συμβάν μίλησε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση και επιβεβαίωσε το περιστατικό περιγράφοντας τα όσα έζησε:

 
Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ OPENAI AMAZON

Πολιτισμός / Η Amazon εγκαταλείπει τη βιογραφική ταινία για τον Σαμ Άλτμαν ενώ επενδύει δισεκατομμύρια στην OpenAI

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Λούκα Γκουαντανίνο, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα κολακευτικά τον Άλτμαν
THE LIFO TEAM
Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Πολιτισμός / Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Rolling Stones, Foreign Tongues, ο 82χρονος κιθαρίστας μιλά για το σώμα του, τον Μικ Τζάγκερ, την τεχνολογία, τον Τσακ Μπέρι και τα «παλιά κόλπα» που εξακολουθεί να εμπιστεύεται.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Πολιτισμός / Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Στη νέα του έκθεση Night Shift στο Jeffrey Deitch, ο Αμερικανός φωτογράφος γυρίζει μετά από χρόνια στους δρόμους της πόλης που τον έκανε γνωστό, φωτογραφίζοντας γυμνά σώματα, queer φίλους, γέφυρες, τούνελ, σκουπίδια, φώτα και τη μεταμεσονύχτια ενέργεια της Νέας Υόρκης.
THE LIFO TEAM
Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει

Πολιτισμός / Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει: οι κουίρ ζωές του Asafe Ghalib που δεν χαμηλώνουν το βλέμμα

Στο Under The Same Sun, ο Βραζιλιάνος φωτογράφος ταξιδεύει σε επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής και φτιάχνει ένα τρυφερό, σωματικό αρχείο queer ζωών που δεν χωρούν στις γνώριμες εικόνες της φτώχειας, της βίας, του εξωτισμού ή του Pride θεάματος
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Πολιτισμός / Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Το νέο ντοκιμαντέρ Queen James βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού Γκάρεθ Ράσελ και εξετάζει τις στενές σχέσεις του βασιλιά με τους άντρες συντρόφους του, πέρα από τη βικτωριανή σιωπή που σκέπασε για χρόνια την ιστορία τους.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Πολιτισμός / Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Η συγγραφέας, καλλιτέχνιδα και σκηνοθέτις θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του AIR Festival του Aspen Art Museum, που φέτος συνδέει την περφόρμανς με τη φύση, την αρχιτεκτονική, την τεχνολογία και την εικαστική σκέψη.
THE LIFO TEAM
Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Πολιτισμός / Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Η ερμηνεύτρια και οκτώ μέλη της ομάδας της, που κατηγορήθηκαν για διάδοση «ανήθικου περιεχομένου», δεν θα μπορούν να εργαστούν καλλιτεχνικά ούτε να φύγουν από τη χώρα για δύο χρόνια.
THE LIFO TEAM