Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Σε καταστολή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Σε καταστολή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις Facebook Twitter
2

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Ο παρουσιαστής ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

O ANT1 αναφέρει πως δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε καταστολή και σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν» για να δουν εάν ο οργανισμός του ανταποκρίνεται χωρίς μηχανική υποστήριξη και να έχουν μία πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Το protothema.gr μεταδίδει επίσης πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το σφοδρό χτύπημα ενώ το χειρουργείο στο κεφάλι, στο οποίο υποβλήθηκε διήρκεσε οκτώ ώρες.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM