Τι πιστεύουν οι λεσβίες για το πέος;

Τι πιστεύουν οι λεσβίες για το πέος; Facebook Twitter
8

Και τώρα: τα σχόλια γκέι αντρών για το αιδοίο

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Δε βρίσκω το λόγο να τίθενται τέτοιες ερωτήσεις, συν του ότι το θεωρώ λίγο άδικο για τους... κόλπους (πόσο πολιτικαλι κορέκτ θε μου), από τη στιγμή που οι λεσβίες χρησιμοποιούν ομοιώματα πέους ενώ τους γκέι ξεκάθαρα δεν τους ενδιαφέρει -και γιατί να τους ενδιέφερε άλλωστε; Οπότε καταλήγουμε στο "ευχαριστώ τον κόλπο που με έφερε στη ζωή" και λοιπά χαζά, ενώ πιο πριν παρομοιάστηκε με γέρικο στόμα... Μπλιαχ αηδίασα. Χαζομάρες.
Τα συγκεκριμενα αγορια ειναι πολυ "θεατρικα"...βεβαια επιλεχθηκαν επιτηδες (ειναι ολοι τους θηλυπρεπεις) ωστε να ειναι σιγουρο οτι δεν εχουν δει απο κοντα ή οτι οι αντιδρασεις τους θα ειναι "υπερβολικες" ....στημενο αλλα οντως διασκεδαστικο λοιπον.