Update: Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για το χαστούκι

Update: Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για το χαστούκι Facebook Twitter
49

Την άρση ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη αποφάσισε πριν από λίγο η Ολομέλεια της Βουλής.


Σήμερα, σε μυστική ψηφοφορία, αποφασίζει η Ολομέλεια της βουλής για την άρση ασυλίας του Η. Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη. Ο Κασιδιάρης είχε δεχτεί μεν να αρθεί η ασυλία του αλλά είχε απαιτήσει να αρθεί παράλληλα και η ασυλία της Κανέλλη και της Δούρου, καθώς έχει υποβάλλει μηνύσεις εις βάρος τους.

«Εγώ δεν καταδέχθηκα να μηνύσω τον κ. Κασιδιάρη. Ούτε καν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή αν και η μελανιά ήταν εκεί 20 μέρες» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Σχολιάζοντας την αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα «περί πανηγυρικής αθώωσης» του στο προηγούμενο δικαστήριο, η κ. Κανέλλη τόνισε ότι το αποτέλεσμα «παίχτηκε» στην αξιοπιστία των μαρτύρων, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Κασιδιάρης καθυστέρησε τη δίκη αυτή επί 8 χρόνια.

«Υπάρχουν και πολύ καλά αρωματικά σαπούνια, που δεν μπορούν να ξεπλύνουν την ναζιστική μυρωδιά, σαπούνια που δεν είναι φτιαγμένα από σάρκες ανθρώπων», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ.


Εν τω μεταξύ η βουλή καλείται επίσης να αποφασίσει και για την άρση ασυλίας του βουλευτή της Ν.Δ., πρώην δημάρχου Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλου. Την άρση ασυλίας την είχε ζητήσει και ο ίδιος για την υπόθεση των οφειλών προς το ΙΚΑ, δημοτικών επιχειρήσεων των Τρικάλων.

49

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ