Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ηγέτης την ώρα του Εθνικού Πένθους;

Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ηγέτης την ώρα του Εθνικού Πένθους; Facebook Twitter
3

Είναι ελαφρώς οξύμωρο. Καθώς συνεχίζουμε να βρίσκουμε -ακόμα και σήμερα- νεκρούς απ' τις καταστροφές, ο Πρωθυπουργός πέρασε για λίγα λεπτά απ' τον τόπο της καταστροφής και πέταξε κατευθείαν για Σουηδία για να μιλήσει για.. κοινωνικά θέματα.

Η σύνοδος κορυφής στο Γκέτεμποργκ είναι αφιερωμένη στα ζητήματα της κοινωνικής Ευρώπης, και δεν μοιάζει πως είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ένας ηγέτης χώρας που πνίγεται. (Η Μέρκελ δεν πήγε καν.)


Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ηγέτης την ώρα του Εθνικού Πένθους;

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας, αλλά ακούγεται λογικό το να είναι, αν μη τι άλλο, παρών στη χώρα για την οποία κήρυξε το πένθος. Το να συναντήσει τους πολίτες που πλήγηκαν ακούγεται επίσης λογικό.

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχε έρθει ο Μακρόν στην Αθήνα πόσο χαλαρός & γελαστός ήταν, ενώ Γάλλοι πολίτες είχαν σκοτωθεί εκείνες τις μέρες εξαιτίας τυφώνα. Αν θυμάμαι καλά, είχε φάει κράξιμο στη Γαλλία που ο ίδιος "έκανε τουρισμό στην Ελλάδα" και έδειχνε να περνάει σούπερ ενώ η χώρα του ήταν σε εθνικό πένθος.Τουλάχιστον ας κρατάνε τα προσχήματα, δεν περιμένω να στενοχωριούνται αληθινά.