Καταζητείται πολιτευτής του ΛΑΟΣ που κατείχε οπλοστάσιο

Καταζητείται πολιτευτής του ΛΑΟΣ που κατείχε οπλοστάσιο Facebook Twitter
4

Άφαντος παραμένει ο 64χρονος πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία, καθώς στα δύο σπίτια που διατηρεί στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης και στη Βάθεια Ανατολικής Μάνης, εντοπίστηκαν όπλα και φυσίγγια. Ήδη, η αστυνομία έχει συλλάβει την 53χρονο σύζυγο του πολιτευτή, ενώ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του ιδίου.

Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια του 64χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα τυφέκιο και μία διόπτρα, δύο περίστροφα, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 78 καψύλλια, 445 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένας γεμιστήρας, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μία σπάθα με μήκος λάμας 56 εκατοστών, ένα ξίφος με μήκος λάμας 80 εκατοστών, μεγάλος αριθμός από σκάγια και αμπούλες, καθώς και ακαριαίο φυτίλι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Ασφάλεια Σπάρτης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM