Ναι, θέλουμε να σκηνοθετήσει ο Λάνθιμος ένα επεισόδιο του Black Mirror στο Netflix!

Ναι, θέλουμε να σκηνοθετήσει ο Λάνθιμος ένα επεισόδιο του Black Mirror στο Netflix! Facebook Twitter
1

«Ο Γιώργος Λάνθιμος- σκηνοθέτης ταινιών όπως «Ο Κυνόδοντας» και «Ο Αστακός»- είναι σχεδόν έτοιμος να προσθέσει και το Black Mirror στο βιογραφικό του» γράφει ο Independent.

Το Black Mirror είναι μια σούπερ δυστοπική σειρά που ξεκίνησε απ' τη Βρετανία αλλά χάρη στο Netflix παίζεται πια παντού. Κάθε αυτοτελές επεισόδιό της δείχνει ξεχωριστές ιστορίες που έχουν σχέση με τις οθόνες και την τεχνολογία του μέλλοντος.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης, του οποίου η νέα ταινία «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» βγήκε μόλις στις αίθουσες, αποκάλυψε αποκλειστικά στον Independent ότι τον πλησίασε ο δημιουργός της Βρετανικής σειράς Charlie Brooker για να πάρει μέρος στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της νέας σεζόν.

«Το συζητήσαμε» είπε ο Λάνθιμος. «δεν φτάσαμε τελικά να γυρίσουμε μαζί κάποιο επεισόδιο, αλλά γνωριστήκαμε με τα παιδιά. Θα ήταν ενδιαφέρον.»

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Κάθε επεισόδιο του Black Mirror με έχει αφήσει με πολλές σκέψεις, κυρίως άσχημες. Η μόνη ταινία του Λάνθιμου που έχω δει είναι ο Κυνόδοντας. Στο τέλος αυτής της ταινίας είχα μια έντονη δυσφορία, άγνωστο το γιατί.Θέλω να δω αυτό το κοκτέιλ Black Mirror + Λάνθιμου. Μακάρι να δεχτεί.