Guess Who

Facebook Twitter
7

Βρήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας τρεις σακούλες με εφημερίδες, που κάποιος θα έβγαζε αργότερα προφανώς για ανακύκλωση. 

Τις έκλεψα κατευθείαν - όπως έκανα παλιότερα με έντυπα που έβρισκα στους κάδους ανακύκλωσης και (μιλάω για τότε που δεν είχα ίντερνετ) γνώριζα εκδόσεις την ύπαρξη των οποίων αγνοούσα. 

Οι σακούλες προέρχονταν απ' τον τρίτο, όπως αποδείχτηκε, από τον ηλικιωμένο θείο του Γιώργου, που είναι απόστρατος αξιωματικός και θεωρεί την επταετία της χούντας "επανάσταση". Έτσι διαβάζει μια μεγάλη γκάμα δεξιών εφημερίδων - από μία δευτεράντζα που λεγόταν star news και είχε κάτι ημίγυμνες στο εξώφυλλο μέχρι τον Ελεύθερο Τύπο, κι από τα Παραπολιτικά μέχρι την Δημοκρατία. 

Δεν είχα διαβάσει ποτέ καμία απ' αυτές μέχρι τώρα, και στεναχωριέμαι που δεν κάνω πια τα Media Trip στην έντυπη λάιφο, θα είχα πολλά να πω. 

Σε μία απ' αυτές τις εφημερίδες, στα Παραπολιτικά που ήταν γεμάτα με στήλες τηλεοπτικών αστέρων, είδα και την στήλη αυτού του ανθρώπου:

guess who

 

that's who

 

 

Λατρεύω την πειραγμένη φωτογραφία-σκίτσο-εικόνα-ουτοπία.

 

Επίσης όμως εκτιμώ και τον τίτλο της στήλης, ειδικά αν το ΝΑΝΑ προφέρεται στο πρώτο Να, αλά Lady Gaga, αλλά και το περί (παρα)αμοντάριστων σκέψεων, παρά την (παρά)μονταρισμένη εικόνα της αρθρογράφου. 

 

  

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
με το συμπάθιο ρε Άρη, αλλά εσείς που τόσο μέμφεστε την κιτς αισθητική έχετε δει τη φωτό που κοτσάρει ο Βαρουφάκης; (που ότανν τόλμησα να τη σχολιάσω στη στήλη του, μου έκοψε και το σχόλιο ο δαίμων του διηπειρωτικού -Ελλάδα/Αμερική- τυπογραφίου!)[Απ. Άρη: Καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν την επέλεξε/ζήτησε ο ίδιος πάντως, είναι φωτογραφία του που έχει τραβήξει ο Πάνος Μιχαήλ για τη Λάιφο και που μας αρέσει ;-) Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι παραπλανητική - κάποιοι έχουν πει ότι μοιάζει χειρότερος απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, οπότε δεν υπήρχε θέμα ωραιοποίησής του. :)]
Για όλους αυτούς που αδυνατούν να συμβιβαστούν με την εικόνα τους και την ηλικία τους, έχει ήδη φροντίσει η τεχνολογία... avatar!!! αν δεν λειτουργήσει κι αυτό... τότε gamatar κι άστα
κριμα ειναι μωρε, εχει προσωπικοτητα και φυσικη παρουσια (δε λεω ομορφια) που θα μπορουσε να ειναι κορυφαια , αντ αυτου μπλεκοντας με τα μεσημεριανα , με τα γκομενικα και ολη την ντεκα της μπασκλασαριας των τιβι σταρς ..εχασε την μπαλα..Δεν θελει και πολυ ,ειλικρινα κριμα!