ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Λουκέτο στο «Νεράντζι» στο Μοναστηράκι - Τσίπρας και Μπαζιάνα είχαν φάει στο εστιατόριο το Σαββατοκύριακο

Λουκέτο στο «Νεράντζι» στο Μοναστηράκι - Τσίπρας και Μπαζιάνα είχαν φάει στο εστιατόριο το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
4

Το «Νεράντζι» το εντυπωσιακό εστιατόριο που είχε ανοίξει στην οδό Μητροπόλεως την άνοιξη του 2016 έκλεισε όπως μας ενημέρωσαν στα τηλέφωνα επικοινωνίας της επιχείρησης.

Το εστιατόριο στεγάζονταν στο εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο που τις περασμένες δεκαετίες έβρισκε κανείς τους νεωτερισμούς Παπασπυρόπουλου και είχε διατηρήσει στοιχεία από τον χαρακτήρα και το στιλ της παλιάς Αθήνας.

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγο πριν το εστιατόριο βάλει λουκέτο, το «Νεράντζι» είδε το όνομά του να φιγουράρει σε αρκετά δημοσιεύματα καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπετυ Μπαζιάνα το είχαν επισκεφθεί για να δειπνήσουν.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο το βράδυ, το πρωθυπουργικό ζεύγος επισκέφθηκε το εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του στην Ουάσινγκτον.

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM