Νεαρή ηθοποιός καταγγέλλει παρενόχληση από τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους - Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

Νεαρή ηθοποιός καταγγέλλει παρενόχληση από τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους - Δείτε την επίμαχη φωτογραφία Facebook Twitter
Η επίμαχη φωτογραφία με την 34χρονη ηθοποιό και τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους, τον πρεσβύτερο.
3

Για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Τζόρτζ Μπους τον πρεσβύτερο μία 34χρονη ηθοποιός από τις ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή της στο Instagram που αργότερα διαγράφηκε, η ηθοποιός Χέδερ Λιντ έγραψε ότι ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά την συνάντησή τους πριν από τέσσερα χρόνια αλλά και πως το έκανε ξανά την ώρα που πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία.

«Με ακούμπησε από πίσω ενώ βρισκόταν καθισμένος στην αναπηρική του καρέκλα και η σύζυγός του, Μπάρμπαρα, στεκόταν δίπλα του», εξήγησε η ηθοποιός και ανέφερε ότι ο Μπους της είπε και ένα ανέκδοτο πορνογραφικού περιεχομένου.

Νεαρή ηθοποιός καταγγέλλει παρενόχληση από τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους - Δείτε την επίμαχη φωτογραφία Facebook Twitter
«Με ακούμπησε από πίσω ενώ βρισκόταν καθισμένος στην αναπηρική του καρέκλα και η σύζυγός του, Μπάρμπαρα, στεκόταν δίπλα του»

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της επιτέθηκε σεξουαλικά και δεύτερη φορά: «Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε ξανά. Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με στιλ ''όχι πάλι''. Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφιση. Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον αποκαλούμε ''Κύριο Πρόεδρο''. Για εμένα η δύναμη ενός Προέδρου φαίνεται από την ικανότητά του να προωθεί θετικές αλλαγές, να βοηθά τους ανθρώπους και να υπηρετεί ως σύμβολο της δημοκρατίας» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά του AMC (σ.σ. «Turn: Washington's Spies») ενημερώθηκαν για την κίνηση του Αμερικανού προέδρου και συμπλήρωσε ότι αποφάσισε να βγει μπροστά μετά τη γενναιότητα που επέδειξαν τον τελευταίο καιρό διάφορες γυναίκες που αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους.

Σε ανακοίνωση που απέστειλε στα MME, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου, Τζιμ Μαγκράθ ανέφερε: «Ο πρόεδρος Μπους δεν θα προκαλούσε - κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες- αναστάτωση σε κανέναν, και ζητά ειλικρινά συγνώμη εάν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλλε την κυρία Λιντ».

Με πληροφορίες από People και Fox News

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM