Ουκρανία: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Χάρκοβο- Αρκετοί νεκροί και τραυματίες (upd)

Ουκρανία: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Χάρκοβο- Αρκετοί νεκροί και τραυματίες (upd) Facebook Twitter
2

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Ουκρανίας καθώς το βράδυ της Τετάρτης ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της πόλης Χάρκοβο , σκοτώνοντας και τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από το δυστύχημα και άλλοι πέντε έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με το υπουργείο Υγείας να επισημαίνει πως η κατάστασή τους κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη κάτι που σημαίνει πως ο απολογισμός των νεκρών ενδέχεται να αλλάξει.


Οι πρώτες εικόνες από το σημείο, τις οποίες μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν το μαύρο αυτοκίνητο εντελώς κατεστραμμένο ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πέφτοντας πάνω στους πεζούς χωρίς να ανακόψει την πορεία του.

 

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, το μαύρο SUV έπεσε στο πεζοδρόμιο μετά την σύγκρουσή του με ένα άλλο όχημα.

Ο Anton Herashchenko, σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών, δήλωσε πως η Lexus συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με ένα όχημα Volkswagen έχοντας πρώτα παραβιάσει έναν κόκκινο σηματοδότη και αναποδογύρισε στο δρόμο, πέφτοντας τελικά πάνω στους πεζούς. 

«Ένα αυτοκίνητο Lexus, που οδηγούσε μια γυναίκα, γεννηθείσα το 1997, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο Volkswagen Tuareg, καθώς παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο Lexus έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς», τόνισε ο Herashchenko σε ανάρτησή του στο facebook.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του οχήματος συνελήφθη. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ