Οργή από την μητέρα του Παντελίδη για την απόφαση της δικαιοσύνης:«Είστε για γέλια»

Οργή από την μητέρα του Παντελίδη για την απόφαση της δικαιοσύνης:«Είστε για γέλια» Facebook Twitter
11

Το εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, αναφέρει πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής και στέλνει την υπόθεση στο αρχείο.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του τραγουδιστή, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μια φωτογραφία από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ και  γράφει χαρακτηριστικά «Οδηγός ο Παντελίδης... για γέλια είστε».

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η δικογραφία που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 με θύμα τον τραγουδιστή μπαίνει στο αρχείο μετά από απόφαση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε για την υπόθεση.

Το δυστύχημα μπήκε στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας μετά από προσφυγές της οικογένειας του καλλιτέχνη, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης που οδηγούσε το τζιπ, αλλά μία από τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του, όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του εκλιπόντος αφορούσαν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας.

Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα πως τελικά ήταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης που οδηγούσε το αυτοκίνητο στην μοιραία πορεία του τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στην παραλιακή.

Έτσι, η Εισαγγελία ουσιαστικά απορρίπτει την εκδοχή του άλλου οδηγού και ακολούθως ζητά να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία.

Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών που θα αποφανθεί αν το σκεπτικό για την αρχειοθέτηση είναι ορθό ή αν στην υπόθεση πρέπει να γίνουν άλλες νομικές ενέργειες.

Να σημειωθεί ότι οι συγγενείς του καλλιτέχνη έχουν δυνατότητα εντός τριών μηνών να προσφύγουν στον Εισαγγελέα Εφετών κατά της διάταξης αρχειοθέτησης.

Λίγο αφότου έγινε γνωστή  εξέλιξη της αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή τη βραδιά του τροχαίαου, σχολίασε και εκείνη με τη σειρά της στο Facebook με το οποίο καταφέρεται εναντίον εκείνων που την είχαν επικρίνει.

«Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη... Σπίτια σας τώρα..!» έγραψε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια σχολίασε απαντώντας σε χρήστη«Όλα καλά! Δικαίωση» αλλά και «Ο Παντελάκος θα χαίρεται ! Τον είδα κ στον ύπνο μου χθες».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM