Η ανάρτηση βουλευτή της Ν.Δ. για το ν/σ για τις ταυτότητες: Αν ήταν φυσιολογικό ο Θεός θα έφτιαχνε τον Αδάμ και το Γιώργο

Η ανάρτηση βουλευτή της Ν.Δ. για το ν/σ για τις ταυτότητες: Αν ήταν φυσιολογικό ο Θεός θα έφτιαχνε τον Αδάμ και το Γιώργο Facebook Twitter
10

Με μια ανάρτηση που θα προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις σχολιάζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης τις αλλαγές που θα επιφέρει το νομοσχέδιο για τις έμφυλες ταυτότητες. Χαρακτηριστικά ο βουλευτής Πρέβεζας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι,  «αν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, ο Θεός θα έφτιαχνε τον Αδάμ και το Γιώργο»

Αυτό είναι το μήνυμα του κ. Γιαννάκη:

«Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.

Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!»

 

Πολιτική
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ