Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πάλι με αξύριστες μασχάλες η Πάρις Τζάκσον προκαλεί ξανά σχόλια

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πάλι με αξύριστες μασχάλες η Πάρις Τζάκσον προκαλεί ξανά σχόλια Facebook Twitter
7

H 19χρονη κόρη του Μάικλ Τζζάκσον, Πάρις, επιμένει να προωθεί τη φυσική ομορφιά και τη φιλοσοφία της σχετικά με τους γυναικείους κανόνες περιποίησης κάνοντας μια ακόμη εμφάνιση που συζητήθηκε.

Η Πάρις Τζάκσον, υπέρμαχος του «natural look» περπάτησε στο κόκκινο χαλί των «People's 'Ones To Watch» στο Χόλιγουντ χωρίς ίχνος μέικ-απ και για ακόμη μια φορά έδειξε τις αξύριστες μασχάλες της καθώς φορούσε ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της.

Η Πάρις έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως δεν συμμορφώνεται με τους κοινωνικούς κανόνες περί ομορφιάς κι πως τους θεωρεί κλισέ.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πάλι με αξύριστες μασχάλες η Πάρις Τζάκσον προκαλεί ξανά σχόλια Facebook Twitter
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πάλι με αξύριστες μασχάλες η Πάρις Τζάκσον προκαλεί ξανά σχόλια Facebook Twitter
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πάλι με αξύριστες μασχάλες η Πάρις Τζάκσον προκαλεί ξανά σχόλια Facebook Twitter

Στα VMAsόπου και πάλι είχε γίνει θέμα λόγω της μασχάλης της σχολίασε στο Instagram: «Δεν συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι θα ήταν τόσο αναστατωμένοι με τις τρίχες της μασχάλης μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα τόσο μεγάλο  ζήτημα. Είναι τόσο αστείο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά τρελοί. Θα ήθελα να μπορώ να δημοσιεύσω κάποια από τα σχόλια».

«Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι κάτι πολύ αηδιαστικό, ειδικά για τα κορίτσια, αλλά κάθε ανθρώπινο σώμα τις έχει Είναι φυσικό. Ξεπεράστε το», ανέφερε επίσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή την εβδομάδα τα μίντια ασχολούνται με την Πάρις. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το νέο μουσικό βίντεο του Nahko «Dragonfly», το πρώτο single από το άλμπουμ «My Name Is Bear».

Η Πάρις Τζάκσον είναι η πρωταγωνίστρια:

 
Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θουκυδίδης της Άννας Κοκκίνου επιστρέφει στη σκηνή

Θέατρο / Ο Θουκυδίδης της Άννας Κοκκίνου επιστρέφει στη σκηνή

Ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας σκιαγραφεί ένα πανόραμα της ανθρώπινης φύσης, απέναντι στην οποία τα δικά μας αισθήματα θαυμασμού και φρίκης ταυτίζονται. Η Άννα Κοκκίνου γράφει για την συγκλονιστική αναπαράσταση της Ιστορίας του, που ανεβαίνει ξανά στο θέατρο Σφενδόνη.
THE LIFO TEAM
ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑΡΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗ 1.000 ΛΙΡΕΣ

Πολιτισμός / Τα Χρονικά της Νάρνια: Βρήκαν σπάνια πρώτη έκδοση βιβλίου σε φιλανθρωπικό κατάστημα που πωλήθηκε για £1.000

Το αντίτυπο του 1950, του πρώτου βιβλίου της σειράς «Τα Χρονικά της Νάρνια» του C.S. Lewis, αναγνωρίστηκε από μία εθελόντρια, στο βιβλιοπωλείο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Oxfam
THE LIFO TEAM
Το NOLAN μετακομίζει, αλλάζει σεφ και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο

Πολιτισμός / Το NOLAN μετακομίζει, αλλάζει σεφ και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή, το NOLAN ετοιμάζεται να εγκατασταθεί σε νέα διεύθυνση, στην οδό Κολοκοτρώνη 11, και να υποδεχτεί τον νέο Executive Chef του, John Skotidas.
THE LIFO TEAM
ΥΠΠΟ: Αρχαίες και σύγχρονες δημιουργίες, συναντιούνται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στην έκθεση του William Kentridge

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αρχαίες και σύγχρονες δημιουργίες, συναντιούνται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στην έκθεση του William Kentridge

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε την ατομική έκθεση «Imitate the Sleep of Stones» («Μιμήσου τον ύπνο των λίθων»), του διεθνούς φήμης Νοτιοαφρικανού καλλιτέχνη William Kentridge, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Πολιτισμός / Πάτρικ Στιούαρτ: Το συγκινητικό αντίο του Ίαν ΜακΚέλεν - «Ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσες να αγαπήσεις»

«Οι άνθρωποι του Γιορκσάιρ, δεν ανέχονται τις μισές αλήθειες και δεν αποφεύγουν τα δύσκολα. Μιλούσε με ειλικρίνεια, γι' αυτό και ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσες να βασιστείς και να θαυμάσεις», γράφει στο μακροσκελές μήνυμά του
THE LIFO TEAM