«Να πλένεστε μόνο μια φορά την εβδομάδα» - Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς και νεότητας της Vivienne Westwood

«Να πλένεστε μόνο μια φορά την εβδομάδα» - Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς και νεότητας της Vivienne Westwood Facebook Twitter
4

Η επίτευξη της αιώνιας νεότητας μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεται κανείς, σύμφωνα με την σχεδιάστρια μόδας και δραστήρια ακτιβίστρια για το περιβάλλον Vivienne Westwood.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η 76χρονη βασίλισσα της πανκ μόδας αποκάλυψε το μυστικό της το οποίο όπως είπε είναι το να κάνει μπάνιο μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Η ομολογία της Westwood έγινε όταν οι δημοσιογράφοι της ρώτησαν για την νεανική εμφάνισή της ενώ παρακολούθησε την επίδειξη του συζύγου της, Andreas Kronthaler, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Η σχεδιάστρια χαμογέλασε και είπε: «Μη πλένεστε πάρα πολύ συχνά».

O Kronthaler παρενέβη: «Μία φορά κάθε εβδομάδα μόνο. Αυτός είναι ο λόγος που ακτινοβολεί τόσο... Εγώ πλένομαι μόνο μία φορά το μήνα».

Η Westwood έχει αγωνιστεί εναντίον της βιομηχανίας κρέατος που καταστρέφει τα ύδατα και έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιας της Peta και άλλων οργανώσεων. Ο Kronthaler, γεννημένος στην Αυστρία, λέγεται ότι ενέπνευσε τον χαρακτήρα του Sacha Baron Cohen «Bruno».

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM