Ανατροπή στο τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε: Με 320 χλμ. έτρεχε το όχημα του Βακάκη

Ανατροπή στο τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε: Με 320 χλμ. έτρεχε το όχημα του Βακάκη Facebook Twitter
6

Σε διαφορετική αιτία πρόκλησης του τραγικού δυστυχήματος στην Εθνική Οδό Αθηνών– Λαμίας με τους τέσσερις νεκρούς καταλήγει νέα έκθεση πραγματογνωμοσύνης, που παρουσιάζει το ΕΘΝΟΣ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αξιωματικοί της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και οι διορισμένοι πραγματογνώμονες Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και Γιώργος Χαρωνίτης, έχουν ερευνήσει όλα τα στοιχεία και τις διαθέσιμες πληροφορίες και δίνουν διαφορετικές απαντήσεις για τα αίτια του τροχαίου.

Όπως αναφέρει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης η Πόρσε με οδηγό τον Γιώργο Βακάκη έτρεχε με 320χλμ./ώρα, όταν έπεσε εκτός ελέγχου πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Οι ειδικοί αναφέρουν επίσης πως δεν έφταιγε το λάστιχο, καθώς δεύτερο βίντεο δείχνει ότι ο 24χρονος οδηγός της Πόρσε και γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τη στιγμή που επιχείρησε να κάνει μια προσπέραση. 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια έκθεση, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Χόντα, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος του Υπάτιου και ο μόλις τριών ετών γιος τους, εξαϋλώθηκε τα καύσιμα σκορπίζονται στον αέρα, το μοτέρ εκτινάσσεται σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα κόβονται στη μέση.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM