Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε χρήστη του Twitter που αμφισβήτησε τη σχέση της με την Ελλάδα

Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε χρήστη του Twitter που αμφισβήτησε τη σχέση της με την Ελλάδα Facebook Twitter
3

Μία αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Twitter που επί της ουσίας αμφισβήτησε την εθνικότητά της επιφύλασσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ως γνωστών, η σπουδαία Ελληνίδα επικοντίστρια είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του 2017.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε μέσα από τα social media στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του μηνός και σε αυτή μπορούν να ψηφίσουν όσοι το επιθυμούν.

Ωστόσο, ένας Έλληνας χρήστης του Twitter θεώρησε σκόπιμο να σχολιάσει κάτω από post του European Athletics ότι τα τελευταία χρόνια η Στεφανίδη ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, συνεπώς κατά την κρίση του ίδιου, δεν θα έπρεπε να λογίζεται ως Ευρωπαία αθλήτρια.

Το tweet του συγκεκριμένου χρήστη προκάλεσε την αντίδραση πολλών άλλων χρηστών του Twitter, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΕΓΑΣ, οι οποίοι θέλησαν να υπερασπιστούν την Κατερίνα Στεφανίδη.

Μάλιστα, αργότερα έσπευσε να του απαντήσει και η ίδια η αθλήτρια γράφοντας: «Για να σκεφτώ...μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα τον μισό χρόνο. Εσύ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα;»

Και η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκε για λίγο ακόμη:

Αθλητισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ